Title of a News Article

Erdoğan, şiddetle kınadı!..

Erdoğan, şiddetle kınadı!..
banner206
 Kıbrıs Barış Harekatı'nın 41. yıl dönümü törenlerine katılmak için KKTC'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, basın toplantısında Suruç'taki patlamaya ilişkin bir açıklama yaptı. Erdoğan, patlama haberini uçağa bindikleri anda aldığını söyledi ve terör eylemini lanetlediğini vurguladı.

 

Erdoğan'ın açıklamasından satırbaşları;

 

"Tabi bu arada, bugün saat 13:00 sıralarında Suruç'ta maalesef bir terör eylemi sonucunda 28 vatandaşımızın ölümü ve bunun yanında ciddi sayıda yaralıların oluşu bizleri teessüre boğmuştur. Bu vahşeti işleyenleri ben de şahsım olarak, milletim adına lanetliyorum, kınıyorum.

 

ŞANLIURFA'DA KANLI GÜN, GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

"TAKİBE DEVAM EDECEĞİZ"

 

Uçağa bindiğimiz anda bu haberi almış olduk. Şu anda bakan arkadaşlarımız Urfa'ya hareket ettiler, başbakanımız süreci Ankara'dan takip ediyor. Bizler de takibe devam edeceğiz.

 

"DİNİ YOKTUR, IRKI YOKTUR, MİLLETİ YOKTUR"

 

Terör nereden gelirse gelsin lanetlenmelidir. Terörün, dini yoktur, ırkı yoktur, milleti milliyeti yoktur, vatanı yoktur. Teröre karşı tüm uluslarası bir mücadelenin verilmesi gerektiğini hep ifade ettik, ediyoruz. Terör insanlığın huzuruna kast eden bir olaylar silsilesidir.

 

"YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"

 

Ben bu vesileyle bir kez daha kınıyor ve bu terör eyleminde ölen 28 vatandaşımızın ailesine başsağlığı diliyor, milletimizin başı sağolsun diyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Sağlık bakanlığımız olmak üzere görevli arkadaşlarımız en sıcak şekilde ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar."

haberler.com

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195