Title of a News Article

Erdoğan talimat verdi!

Erdoğan talimat verdi!
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla millet bahçelerine balık-ekmek büfesi kurulacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği kanalıyla yürütülecek projede belediyeler tarafından yapılan sosyal alanlarda ve millet bahçelerinde, aracısız temin edilecek balıklar, büfelerde vatandaşın tüketimine ucuz bir şekilde sunulacak.

ARACISIZ BALIK SATIŞI

Dünyada azalan kaynaklara karşın artan nüfus gıda sektöründe tehlike sinyali verirken yanlış beslenme alışkanlıklarının neden olduğu hastalıklar sağlıklı beslenmenin önemini ortaya çıkarıyor. Bu durumu dikkate alan Türkiye, dünya ortalamasının altında olan balık tüketimini yükseltmek için yeni bir çalışmayı devreye sokuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye Belediyeler Birliği’ne bağlı belediyeler tarafından yapılan sosyal alanlarda ve millet bahçelerinde aracısız, direk kooperatiflerden veya kamu kurumlarında balık temin edilen balık ekmek büfelerine yer ayrılacak. Böylece toplumun sağlıklı beslenmesi sağlanırken halka balık tüketim alışkanlığı kazandırılacak. Çalışma ile milli üretimde sürdürülebilirliğin sağlanması, ithalatın azaltılması da sağlanacak. Uygulama kapsamında büfeler izleyen süreçte yaygınlaştırılacak.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halil badıllı
Halil badıllı - 5 yıl Önce

Abi bide salata salata
İcinde roka olursa seviniriz
Pazarda roka 5 tl alamiyoruzda

vatandas
vatandas - 5 yıl Önce

bedava mı olacak

BALIK TUTMAYI BLİYORUM,YEMEYİDE AMA TUTACAK YER YOK
BALIK TUTMAYI BLİYORUM,YEMEYİDE AMA TUTACAK YER YOK - 5 yıl Önce

KEŞKE MİLLETE BALIK TUTACAK ALAN İSTİHDAM ETSENİZ MAKBULE GEÇECEK AMA .GALİBA O YOK ŞİMDİLİK

KOMEDİ 63
KOMEDİ 63 - 5 yıl Önce

BİZİ GÜLDÜRDÜN YA ,E SAĞOL NE DİYİM

SIRADAKİ HABER

banner195