Title of a News Article

Erdoğan, Urfalı muhtarlara seslendi

.

Erdoğan, Urfalı muhtarlara seslendi
banner206

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 18'incisi düzenlenen muhtarlar toplantısında, Antalya, Çanakkale, Çankırı, Denizli, İstanbul, Kayseri, Şanlıurfa, Tokat ve Trabzon'dan gelen muhtarlara hitap etti.

Erdoğan, yılın ilk muhtarlar toplantısında 2016 yılının ülke, millet ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ettiğini ifade etti.

"UMRE'DE ÜLKEMİZ, MİLLETİMİZ VE TÜM İNSANLIK İÇİN DUA ETTİK"

Geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan'a yaptığı ziyareti anımsatan Erdoğan, o ziyarette çok verimli, önemli görüşmeler gerçekleştirdiğini bildirdi. Suudi Arabistan programı vesilesiyle Mekke ve Medine'yi de ziyaret ederek Umre yapma imkanı bulduğunu belirten Erdoğan, "Yılın son günlerini Mekke ve Medine'de geçirerek ülkemiz, milletimiz, ümmetimiz ve tüm insanlık için dua ettik. Dualarımızda barış, huzur, güvenlik, esenlik temennilerimizi ifade ettiğimiz bu ziyaretin son gününde Medine'de bir gazeteci arkadaşımızı, kardeşimizi, Hasan Karakaya dostumuzu kalp krizi neticesi kaybetme üzüntüsüyle kutsal topraklardan ayrıldık" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195