Title of a News Article

Erkuş ve ekibi denetimlerini sürdürüyor

Erkuş ve ekibi denetimlerini sürdürüyor
banner206

Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında, Haliliye İlçesi Yenişehir Mahallesinde vatandaşlara ve esnaflara yönelik ‘‘Maske, Sosyal Mesafe ve Temizlik” denetimi yapıldı.

Denetime il Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş, Halk Sağlığı Başkanı Öğr. Üyesi Dr. Abdullah Solmaz, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Yılmaz Gerger, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Ahmet Kara, Destek Hizmetleri Başkanı Halil Beyazkendir, Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Necmi Eşiyok, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. M. Kemal Aydın, Suriye Görev Gücü Başkanı Dr. Kamil Kanalıcı, Başkan Yardımcıları, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Personelleri ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) katıldı.

Denetimler sonrasında açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Erkuş, 'Tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da işyeri, toplu taşıma araçları, alış-veriş merkezleri, pazar yerleri, kafeler, kafeteryalar vs. tüm yaşam alanlarını kapsayan denetimler devam ediyor.İl Sağlık Müdürlüğü olarak Hizmet Başkanlarımız,Başkan Yardımcılarımız, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri personellerimiz ile halkımıza uyarıcı, kurallara uyulması hususunda denetimlerimizi aralıksız sürdürmekteyiz. Önemli olan bu önlemlere hep birlikte uyarsak başarı kazanabiliriz.Onun için de toplumsal bilincimizi hep birlikte artırarak mücadele vermemiz gerekiyor. Toplumsal bilincin oluşması için bu denetimlere devam edilecektir dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142