Title of a News Article

Ertekin, “Pozitif düşünün”

 Ertekin, “Pozitif düşünün”
banner206

Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Genç MÜSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanı Metin Kürkçüoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette bir değerlendirme yapan Başkan Ertekin genç işadamlarına " Pozitif düşünün ve pozitif enerji yayan arkadaşlar edinin " dedi.

Şanlıurfa’nın mevcut sosyo-ekonomik durumu ve sanayisinin konuşulduğu ziyarette E. Sabri Ertekin, Şanlıurfa’yla ilgili de bir değerlendirme yaptı.

Başkan Ertekin yaptığı değerlendirmede genç işadamlarına “İlimizin potansiyeli oldukça fazla, önce kendimize güvenmeliyiz sonra çalışmaya başlamalıyız. Çalıştıktan sonra başarılı olmamamız için hiçbir neden yok” dedi. Başkan Ertekin Şöyle devam etti: "Önce bir projeniz olmalı, bu proje için nakit ihtiyacınız da varsa bu ihtiyacınızı KOSGEB, TÜBİTAK, Karacadağ Kalkınma Ajansı gibi kurumlar karşılıyor. Yaptığınız projeye önce inanacaksınız, proje üzerinde tartışacaksınız ve yatırım uzmanlarına sunarak maddi desteği hak edeceksiniz. Ardından başarı gelecek, bu başarıyı siz gençler kazanacaksınız. Gönlümüz, sizlerin vatanına bölgesine ve memleketine yararlı ve yanında istihdam oluşturan kişiler olmanızdan yana. İlimiz gerçekten önemli bir yer. Bunun kıymetini bilmeliyiz. Bizim temennimiz sizlerin iş yapması, sizin iş yapabilmeniz için elimizden geleni yapmaya hazırız. Siz yeter ki projeler geliştirin, iyi bir projeniz olursa para da bulursunuz ortak da bulursunuz. Bu konuda sizlere güveniyoruz. Pozitif düşünün ve pozitif enerji yayan arkadaşlar edinin. Karamsarlıktan uzak durun. Sizler için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Genç MÜSİAD’n Şanlıurfa’daki çalışmaları hakkında Başkan Ertekin’e bilgiler veren Metin Kürkçüoğlu; “Şanlıurfa’mızın en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasına gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretimizde; Başkanımızla istişarede bulunduk. Yaptığımız istişarede başkanımızın fikirleri, genç girişimcilere yönelik yapacağımız çalışmalarda bizlere ışık tuttu. Genç MÜSİAD olarak bizlere oluşturacağımız yol haritamız ve yapmayı planladığımız çalışmalarımız hakkında yardımlarını esirgemeyeceğini söyleyen ve yoğun iş temposuna rağmen bizleri makamında kabul eden Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası başkanımız Sayın Sabri Ertekin’e ve değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyarete, Genç Müsiad Yönetim Kurulu Üyeleri Sema Saraç, Ayşa Çakır, Mehmet Fatih Bilim, Mehmet Bilal Yetkin, İbrahim Halil Yılmaz, Mustafa Özay, İbrahim Halil Satoğlu da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195