Title of a News Article

Ertekin ve İletmiş’ten kınama mesajı

.

Ertekin ve İletmiş’ten kınama mesajı
banner206
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin,  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye düzenlenen saldırıyla ilgili bir kınama mesajı yayınladı.

Başkan E. Sabri Ertekin, mesajında şunları kaydetti: “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Nihat Çiftçi'nin içinde bulunduğu makam aracına Siverek’te düzenlenen silahlı saldırıyı derin bir teessürle öğrendik. Gerçekleştirilen saldırıyla Şanlıurfa’da huzuru bozma ve yersiz gerilim oluşturarak bundan nemalanma hesabı yapıldığı aşikardır. Bu gerilimi tırmandırmaya çalışanlara sesleniyoruz. İlimizin ve ülkemizin barışa, birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Şiddetle ve baskıyla hiçbir şey elde edilemez. İlimizin huzurunu bozmaya yönelik gerçekleştirilen hiçbir terör saldırısını tasvip etmiyor ve bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Bu saldırının faillerinin en yakın zamanda yakalanarak adaletin önünde çıkarılacağını umuyor ve halktan aldığı güçle çalışmalarına devam ederken saldırıya uğrayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi ve ekibine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

 

İletmiş’in mesajı

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye düzenlenen saldırıyla ilgili bir kınama mesajı yayınladı.

Meclis Başkanı İletmiş mesajında şunları kaydetti: “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Nihat Çiftçi'nin içinde bulunduğu makam aracına Siverek’te düzenlenen silahlı saldırıyı derin bir üzüntüyle öğrendik. Provokasyon niteliği taşıdığına inandığımız bu saldırıyı ve tüm terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz. İnşallah, bu saldırının failleri en kısa zamanda yakalanacak ve adalete teslim edilecektir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi ve ekibine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195