Title of a News Article

Ertürk çalışmalarını sürdürüyor

Ertürk çalışmalarını sürdürüyor
banner206
 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Sedat Ertürk Haliliye İlçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. 24 Haziran seçimleri için destek talebinde bulunan Ertürk, “Türkiye’nin geleceği için AK Parti’ye oy verelim” dedi. 

AK Parti 27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Adayı Sedat Ertürk, Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi Abdulkadir Altundağ ve Teşkilat Üyeleri ile birlikte Haliliye’ye bağlı Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Karatepe ve Dodaş (Taşlıca) kırsal mahallerinde esnaf gezisi ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerine Mehmet Akif Ersoy Caddesinde başlayan Ertürk, iş yerlerini tek tek gezerek esnaf ve vatandaşlardan destek istedi. Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk kez halk oylaması ile belirleneceğini vatandaşlara anlatan Ertürk, seçimin önemini anlatarak, “Oylar AK Kadrolara” dedi. 

Kent merkezinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından AK Aday Ertürk ve beraberindekiler Karatepe ve Dodaş (Taşlıca) kırsal mahallelerine gitti. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen AK Aday Sedat Ertürk, vatandaşlardan dua ve destek istedi. Ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan Sedat Ertürk, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Her zaman olduğu gibi bugün de Şanlıurfa’mızda Haliliye’mizi dolaşıyoruz. Bugün Haliliye ilçemizde Mehmet Akif Ersoy Caddemizdeki esnaflarımızı, abilerimizi ve kardeşlerimizi gezdik dolaştık, sorunlarını dinledik. Allah hepsinden razı olsun hepsi AK Partimiz için çalışıyorlar destek oluyorlar dua ediyorlar. Bizde her zaman olduğu gibi desteklerimizi verdik dualarımızı ettik ve onlarla beraber çalışacağımızı söz verdik. Buradan tüm Şanlıurfa’mızdan Haliliye’mizden destek ve dua istiyoruz Allah razı olsun.” 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2018, 14:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aziz
Aziz - 6 yıl Önce

Sedat ta adam oldu başımıza

SIRADAKİ HABER

banner195