Title of a News Article

Eşinin sevgilisi tarafından öldürüldü!

.

Eşinin sevgilisi tarafından öldürüldü!
banner206

Adana’da 2 çocuk babası, 35 yaşındaki Eyyüp İpek’in, eşinin sevgilisi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürülme anının görüntüleri ortaya çıktı. Olaydan sonra azmettirici olduğu öne sürülen Şeyha İpek Şanlıurfa’da yakalandı.

Olay, Gülbahçe Mahallesi’nde 1 Ağustos 2015’de meydana geldi. Eyyüp İpek’in kalbinden bıçaklanarak öldürülmesi olayını araştıran polis, İpek’in gizli ilişkisi bulunduğunu belirleyerek, katil zanlısını azmettirdiği iddiası ile eşi Şeyha İpek ve kayınbabası Alaattin Öz’ü gözaltına aldı.

Polisin yaptığı araştırmada, Bursa’da aşçı Eyyüp İpek’in aralarında anlaşmazlık bulunan eşi Şeyha İpek ve 2 çocuğunu Adana’daki ailesinin yanına gönderdiği ortaya çıktı. Boşanma aşamasında olan çiftin aile büyüklerinin araya girmesi ile yeniden barıştığı Eyyüp İpek de eşi ve çocuklarını tekrar Bursa’ya götürmek için Adana’ya geldiği belirlendi. Polisin belirlemelerine göre, eşinin Adana’da kaldığı süre içerisinde aynı mahallede oturan Cuma Poyraz ile ilişkisi olduğunu öğrenen Eyyüp İpek, eşinin sevgilisi ile telefonda tartıştı. Konuşmak için bir araya gelen Eyyüp İpek ile Cuma Poyraz buluştukları zaman da yeniden kavga etti. Cuma Poyraz, sevgilisinin kocasının kalbine bıçağı saplayıp öldürdü.

Olaydan sonra azmettirici olduğu öne sürülen Şeyha İpek kaçtı. Polis zanlıyı Şanlıurfa’da yakaladı. Suçlamayı kabul etmeyen Cuma Poyraz, cinayet sırasında Adana’da olmadığını ileri sürdü. Olay anını gösteren güvenlik kamerası kayıtlarına ulaşan polis, zanlıyı teşhis etti. Cuma Poyraz ile Eyyüp İpek’in bir araya gelip konuşmaları, ardından da Cuma Poyraz’ın kurbanını göğsüne bıçağı saplama anı da kayıtlara yansıdı. Görüntüleri izleyen Cuma Poyraz de suçunu itiraf etti. Katil zanlısı Cuma Poynaz ile cinayeti azmettirdiği iddia edilen Şeyha İpek tutuklandı.

 

ZANLI, KURBANIN EŞİNİ SUÇLADI

Adana 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde Cuma P. hakkında kasten adam öldürme, Şeyha İpek ile tutuksuz yargılanan babası 49 yaşındaki Alaattin Öz hakkında ise adam öldürmeye azmettirmek suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Azmettirici iddialarını kabul etmeyen Seyha İpek tahliye edildi. Şeyha İpek’le yaklaşık 3 yıldan beri ilişkisi olduğunu ileri süren Cuma Poyraz, şöyle dedi:

"Zaman zaman eşini ortadan kaldırmam yönünde beyanları oluyordu. Olay günü Eyyüp’le konuşmak istedim. Yanında oğlu vardı küfür ederek beni kovdu ’akşam konuşuruz’ dedi. Arkadaşlarımla içki içtik. Akşam buluşunca yine küfür etti. Elini beline atıyordu, ’seni öldüreceğim’ dedi. Bıçağı çıkartıp bir kere sapladım. Şeyha, ’ya komşumun altınlarını çal boşanmak için bana para sağla, ya da eşimi öldür’ derdi. Ben kabul etmeyince de ’sen nasıl sevgiden bahsediyorsun, ne hırsızlık yapıyorsun ne de öldürüyorsun’ derdi."

Cuma Poyraz ile ilişkisini kabul eden Şeyha İpek ise, "Olaydan bir hafta önce Cuma ile ilişkimi bitirmek istedim ancak kabul etmedi. Kendisiyle eşimi öldürmesi konusunda konuşmadım onu azmettirmedim" diye savunma yaptı.

Duruşmanın savcısı Şeyha İpek ile babası Alaattin Öz’ün beraatini, Cuma Poyraz’ın ise ömür boyu hapis cezasını istediği duruşma karar aşamasına geldi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142