Title of a News Article

Eski Başkan gönüllü asker olmak istiyor

Eski Başkan gönüllü asker olmak istiyor
banner206
Ceylanpınar eski Belediye Başkanı Mehmet Sait Atilla, devam eden zeytin dalı operasyonu nedeniyle ilçe Jandarma komutanlığına giderek gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emri ile başlayan 'Zeytin Dalı' operasyonu başlatılmıştı. Suriye'nin Afrin kentinde devam eden 'Zeytin Dalı' operasyonuna katılmak ve Türk Silahlı Kuvvetlerinde gönüllü olarak askerlik yapmak için bugün ilçe Jandarma komutanlığına giden Ceylanpınar eski Belediye Başkanı Mehmet Sait Atilla, Jandarma komutanı Binbaşı Ahmet Uzun'a dilekçesini teslim etti.

Afrin'de  ‘Zeytin Dalı Harekatı’ adı altında düzenlenen‘ Operasyona katılmak üzere gönüllü olarak başvuruda bulunduğunu sosyal medya üzerinden takipçilerine duyuran Ceylanpınar eski Belediye Başkanı Mehmet Sait Atilla, ''Mete han’ın sesi gelir çağlar’ın ötesinden. Korkar deniz, kara, hava Türklüğün öfkesinden. Gökte kartal, yerde aslan, dağda bozkurt ordusu varolsun. Yiğit Mehmetler yaşasın Türk ordusu. 22.01.2018 tarihi itibarı ile gönüllü olarak bu Milli Mücadeleye katılmak için ben de Askerlik şubesine dilekçemi verdim."ifadeleri ile takipçileri ile paylaştı.


Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142