Title of a News Article

Esnafa teşekkür ettiler..

Esnafa teşekkür ettiler..
banner206

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile Ak Parti İl Başkan Vekili Cuma Ağaç, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve Ak Parti Birecik İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar, Birecik’te esnaf ziyaretinde bulundular.

Birecik ilçesinde esnaflarla konuşan ve sorunları dinleyen milletvekili Fakıbaba, 15 Temmuz hain darbe girişiminde tepkisini ortaya koyan Bireciklilere teşekkür etti.

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Fakıbaba, “Birecik ilçesinde esnafları dolaşıyoruz, onların sorunlarını dinleyip notlar alıyoruz. Sorunları bizde gereken yerlere ileteceğiz ve çözümleri için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

Sözlerini sürdüren milletvekili Fakıbaba, “15 Temmuz gecesi bu ülkede tarih yazıldı. Hain üniformalı teröristlere karşı tüm Türkiye’de olduğu gibi Birecik halkı da gerekli tepkiyi gösterdi ve sokaklara döküldü. Biz bu insanların hizmetkarıyız, kendilerinden Allah razı olsun diyorum ve teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 13:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
ferhat
ferhat - 8 yıl Önce

millet vekilleri 15 temmuz öncesi nerelerdeydiniz.. şimdimi aklınıza bir urfa geldi ala ala 12 tane vekilsiniz ama sizi sürekli esnafla vatandaşla iç içe gören yoktu..

SIRADAKİ HABER

banner195