Title of a News Article

Esnafa ustalık okulu müjdesini verdi

 Esnafa ustalık okulu müjdesini verdi
banner206

Şanlıurfa’nın Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat esnafa ustalık ve çıraklık okulu sözünü verdi. Akçakale Esnafı ve Sanatkarlar odası yeni yönetim kurulu üyeleri Akçakale Kaymakamı Fırat’ ı makamında ziyaret etti.

Akçakale Esnafı ve Sanatkarlar odası Başkanlığındaki (ESOB) yönetim ve esnaflar Kaymakam Fırat’ ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Kaymakam Fırat ziyaretlerinden dolayı İlçe esnafına ve Esnafı ve Sanatkarlar odası (ESOB) yönetimine duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlçe esnafını ve sanatkarlar odası yönetimini dinleyen Fırat, ilçemizde eksik olan ustalık ve çıraklık okulunun açılması için girişimler başlatacağı müjdesini verdi.

Konuyla ilgili olarak, Kaymakam Fırat” İlçemizde faaliyet gösteren yaklaşık 100 farklı meslek kollarında çalışmakta olan esnaflarımızın Şanlıurfa İline giderek ustalık ve çıraklık belgesi almak için çok zahmet çekmekte olduklarını beliyoruz. Mesleki eğitime yönelik kursların imkanlılar dahilin de ilçemize verilebilmesi için girişimlere başlayacağız. Bu müjdeli haberi sizin huzurunuzda takipçisi olacağız.

Yeni seçilen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (ESOB) Ömer Ay “Esnaflarımız ile beraber İlçe kaymakamımız ziyaret ettik. Esnaflarımızın eksiklerini ve ihtiyaçlarını Sayın Kaymakamımıza illettik. Sağ olsunlar ilçe Kaymakamımız bu konulara duyarlı kalarak bizlere, ustalık ve çıraklık okulunun açılması için çalışmalar başlatacağının sözünü verdi. Ben İlçemiz ve esnaflarımız adına Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederim.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2014, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195