Title of a News Article

Esnafa verilen söz tutuldu.

Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba döneminde bir önce yaptırılan ve kısa sürede kullanılamaz hale gelen Ciftehan yolu yeniden yapılıyor

Esnafa verilen söz tutuldu.
banner206
 Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Meşarkiye Caddesinde sürdürülen kilitli beton parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kamuoyunda Çiftehan olarak ta bilinen Meşarkiye Caddesinde esnaftan gelen talebe duyarsız kalmayan Eyyübiye Belediyesi, yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Geçtiğimiz günlerde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hem sökümüne hem de döşeme işlemlerine aynı anda başlanan yol yapım çalışmaları esnafın da takdirini topladı. Meşarkiye Caddesinde devam eden kilitli beton parke söküm ve döşeme çalışmalarını yerinde incelemek üzere bölgeye giden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci esnafın sıcak ilgisiyle karşılaştı. Cuma günü sabahın erken saatlerinden itibaren bazalt taşlarının sökümü ile başlayan ve 4 gün süreceği belirtilen yol yapım çalışması Beykapısı Spot Pazarı girişine kadar devam edecek. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle birlikte kilitli beton parke taşlarını döşeyen Başkan Ekinci’ye, Eyyübiye Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanı İlhami Günbeği ile Belediye Meclis Üyesi Bilal Tekatlı da eşlik etti.

İlçede bulunan birçok mahalle ve sokak aralarına estetik görünüm kazandırmak için uğraş verdiklerini belirten Başkan Ekinci bölge esnafına bir müjde daha verdi. Esnafın çay talebini kırmayan ve sorunları yerinde dinleyen Başkan Ekinci, Demokrasi Caddesinde de en kısa zamanda çalışma başlatacaklarını söyledi. 

“SIRADA DEMOKRASİ CADDESİ VAR”

Meşarkiye Caddesindeki kilitli beton parke çalışmalarını yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci “Esnafımız taleplerine duyarsız kalamayız. Bu bölgedeki çalışmalar biter bitmez Demokrasi Caddesindeki çalışmalarımıza ara vermeden başalayacağız” dedi. Başkan Ekinci, ‘’ Çalışmalarımız çok güzel şekilde devam ediyor. Fen İşleri müdürlüğümüz tarafından hızlı bir çalışma yürütülüyor.  Şimdiye kadar esnaflarımızın da çok ciddi istekleri ve talepleri vardı. Tabi bazı şeylerin yapılması için plan ve program gerekiyordu. Bizler de bu plan ve proje doğrultusunda çalışmalarımıza başladık.  Bu çalışmalar neticesinde de kararlarımızı verdikten sonrada bugün parke döşemesine başladık. Birkaç gün belki esnaflarımızı ulaşım ve trafik konusunda mağdur edebiliriz. Ama 3 veya 4 gün sonra bu çalışmalarımız tamamen bitecek. Arap meydanından, Haşimiye meydanına kadar. Daha sonra Bey kapısına kadar olan caddeyi de yapacağız. Bunlar bittikten sonra da Demokrasi caddesini yapacağız. Burada vatandaşlarımız şunu bilsinler ki onların bu taleplerini en üst düzeyde değerlendirecekleri bir birim vardır, bir belediye vardır. Bu anlamda da onlardan gelecek her türlü haklı talepleri hızlı bir şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz.’’ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2015, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195