Title of a News Article

Esnafla kahvaltı yaptılar...

.

Esnafla kahvaltı yaptılar...
banner206
 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıklıgöl’ü ziyaret ederek, balıklara yem atıp dua ettiler. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğii Bakanlar, esnafla birlikte kahvaltı yaptı. 

Şanlıurfa’ya dün gece tarifeli uçakla gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte bugün sabah namazını Balıklıöl Platosu içerisinde yer alan Dergâh Camisi’nde kıldı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri,  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin de eşlik ettiği Fakıbaba ve Özlü, daha sonra Hz. İbrahim’in doğduğu mağarayı ziyaret ederek, şifalı su içtiler. Hz. İbrahim'in ateşe atılmasıyla oluştuğu rivayet edilen Balıklıgöl'ü de ziyaret eden Bakanlar, gölü dolaşıp ve kutsal olduğuna inanılan balıklara yem atarak dua etti. Vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet eden Fakıbaba, Bakan Özlü ile birlikte Akarbaşı Caddesi üzerinde bulunan bir çay ocağında kahvaltı yaptı. Kahvaltıda patlıcan, biber ve simit yiyen Bakanlar, daha sonra esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.


Fakıbaba, gazetecilere yaptığı açıklamada, işsizliğin çok önemli boyutlarda olduğunu belirterek, konuşmasına şöyle devam etti;

“Özellikle Sayın Bakanımızla Urfa’ya beraber gidelim, Organize Sanayi ve iş konusunda Urfalı hemşerilerimize ne müjdeler verebiliriz, Şanlıurfa’ya ne katkılar sağlayabiliriz? Bunun çabası içerisindeyiz.” 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2017, 09:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 7 yıl Önce

İnşAllah bakanımız urfada buğday pazarında tefecilik yapan esnafları bitirme porjesine imza atıp çiftçiyi kurtarır

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142