Title of a News Article

Evde kalana anlamlı hediye

Evde kalana anlamlı hediye
banner206

Bozova'da evinde kalanlara anlamlı hediye! 

Bozova Belediyesi korona virüsten dolayı vatandaşların evlerinde kalmaları için kitap hediyeli kampanya başlattı

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, korona virüse karşı ilçe de adeta seferberlik başlatarak bir çok çalışma başlattı. İlçede ki toplu alanları dezenfekte eden ekipler sokakları da adeta pırıl pırıl yikadilar. 

Vatandaşlara zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamalari konusunda uyarılar da bulunan Başkan Aksoy sosyal medya da bir kampanya başlatarak #EvdeKalBozova dedi. Sosyal medya da fotoğraf paylaşarak #EvdeKalBozova hashtagi ile paylaşanlara kitap hediye edecek olan Başkan Aksoy böylelikle korona virüse karşı vatandaşların evlerinden çıkmayarak motive olmalarını istedi.

Başkan Aksoy kampanya ile ilgili yaptığı açıklama da; korona virüse karşı tüm tedbirlerimizi almaya çalışıyoruz. Biz belediye olarak kendi üstümüze düşeni yapıyoruz fakat vatandaşlarımızın da bizlere destek olup evlerinde kalmaları gerekiyor. Bu nedenle sosyal medya da bir kampanya başlatarak #EvdeKalBozova hashtagi ile fotoğraf paylaşan vatandaşlarımıza kitap hediye ederek evdeki vakitlerini iyi değerlendirmelerini istiyoruzm tüm Bozovalı halkımızı kampanyamıza davet ediyoruz'' dedi

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2020, 18:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142