Title of a News Article

Evren'e karşı Erdoğan sitesi...

HABER:Osman Kaya

Şanlıurfa'da bugün bir temel daha atıldı. Erdoğan Yapı Kooperatifi, sağanak yağmur altında gerçekleşti. Temelin atıldığı bölgede bereket olarak adlandırılan yağışlar altında kooperatifin yapımına başlandı.

Erdoğan Pvc Alüminyum Doğrama, Cam ve Aksesuar İmalat İhracat Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Kaz önlüğünde gerçekleşen temel atma töreni, Şanlıurfa merkeze sadece 10 km. uzaklıkta. Kentin batısında yer alacak olan Erdoğan Yapı Kooperatifinin temel atma törenine Başkan Mehmet Kaz, Şantiye çalışanları ve davetliler katıldı.

Temel atma töreninde bir konuşma yapan S.S. Şanlıurfa Erdoğan Pvc Alüminyum Doğrama, Cam ve Aksesuar İmalat İhracat Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Kaz, 'Her açılış bir umut, her yenilik değişim öncüsüdür.' diyerek; "4. yılımıza girerken her zamankinden daha heyecanlı daha coşkuluyuz. Büyük Erdoğan Kooperatifi ailesinin enerjisi, her zamankinden daha yüksek. Üyelerimizin, memleketimizin ülkemizde hak ettiği daha güzel yerlere gelebilmesi için doğruları söylemeye ve yapmaya devam ediyoruz.  Ham dolsun ki, ahlak erdem ilkeleri üzerine kurduğumuz ticaret ve iş birliği ağının bir sonucudur. Enerjiyi coğrafyamızda değerleri de tarihimizin sadakatinden alıyoruz. Tarihin verdiği şuuru bir maya olarak değerlendirip, Merhum Mehmet Akif'in dediği gibi 'asrın idrakine sesleniyoruz.' Çeyrek yüzyıldır bu dünyanın fani olduğunu bilen ama yaşadığı süre içerisinde ahlak ve güzelliklerle donatması gerektiğini bilerek hareket ediyoruz. Şahsım olarak destek veren herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Sağanak yağmur altında gerçekleşen temel atma töreninde kurban kesilerek hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Ardından iş makineleri çalışılarak Erdoğan Yapı Kooperatifinin yapımına başlanıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2015, 16:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeliha
Zeliha - 9 yıl Önce

Allah emeklerinizi hiç etmesin

iskenderpekmez@hotmail.com
[email protected] - 9 yıl Önce

Şanliurfa icin hayırlı ugurlu olsun. Öncülük yapan ve destek çıkanlar sağolsun... Bol kazançlar dilerim...

SIRADAKİ HABER

banner195