Title of a News Article

Eyüpoğlu, 'Yurdun dört bir yanı şehit izleriyle dolu'

Eyüpoğlu, 'Yurdun dört bir yanı şehit izleriyle dolu'
banner206

Şanlıurfalı iş adamı Asriad Ankara Şube Başkanı Abdurrahman Eyüpoğlu, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma haftası nedeniyle bir mesajı yayımladı.

Asrın İş Adamları Derneği Ankara Şube Başkanı Abdurrahman Eyüpoğlu, mesajında şunları söyledi;

"Çanakkale Zaferimizin 104. Yıldönümünü, millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyor; Çanakkale destanının tüm kahramanlarını bir kez daha hürmetle, minnetle yad ediyoruz. Çanakkale, yedi düvele meydan okuyan, dönemin en modern ordularını dize getiren, tarihin akışını değiştiren ecdadımızın yazdığı şanlı bir destandır. Çanakkale, tarihi şanlı zaferlerle dolu bir milletin asırlık uykusundan uyandığı, küllerinden yeniden doğduğu, birlik ve beraberlik ruhunu abideleştirdiği topraktır. Çanakkale, Türk Milleti olarak vatanımıza, hürriyetimize, bizi biz kılan mukaddes değerlere bağlılığımızın da timsalidir. Vatanın, milletin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını feda etmeyi göze alan yüzbinlerce kahraman, göz kamaştıran mücadeleleriyle "Çanakkale Geçilmez" sözünü tarihe nakşetmişlerdir Kardeşliğin, dayanışmanın, muhabbetin, birliğin ve beraberliğin en çarpıcı örneklerinin yaşandığı savaş meydanında, imanımız, inancımız, fedakarlığımız ve bin yıllık medeniyet değerlerimiz milletimizi zafere taşımıştır.Bu uğurda can veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum."

URFASTAR

YORUM EKLE
YORUMLAR
Siyaset Urfa
Siyaset Urfa - 5 yıl Önce

Sayın Eyüpoğlu merak ettim de soruyorum Millet vekilliği alamadınız Belediye başkanlığı verilmedi ak parti hakkında ne düşünüyorsunuz.

SIRADAKİ HABER

banner195