Title of a News Article

Eyyübiye Belediyesi ücretsiz kurs kayıtları başladı

.

Eyyübiye Belediyesi ücretsiz kurs kayıtları başladı
banner206

Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından verilen ücretsiz kurslar için kayıtlar başladı. Eyyübiye Belediyesi tarafından sunulan kurslara vatandaşlar şimdiden yoğun ilgi gösteriyor.

Sosyal Belediyecilik çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini toplamaya devam eden Eyyübiye Belediyesi, açtığı kurslarla ilçe gençliğine ve bayanlara hizmetini sürdürüyor. İki dönem halinde verilen kurslar için kayıtlar başladı. Yaz döneminde okulların tatile girmesinin ardından verdiği kurslarla ilçe gençliğine hitap eden Eyyübiye Belediyesi, kış kursları için de çalışmalarını tamamladı. Eyyübiye Belediye Kültür Müdürlüğü ve Gençlik Spor Müdürlüğü olarak 2 ayrı dalda değişik kurslarla ilçe sakinlerine ulaşmaya çalışan Eyyübiye Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmalarıyla vatandaşın da takdirini kazanıyor.

Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Bağlama, Gitar- Ney, Tiyatro (Çocuk), Satranç, Ahşap Oymacılık, Telkari, Kuaförlük, Tasavvuf Müziği Korosu, Resim (Çocuk), İngilizce (Yetişkin ve Çocuk), Halk Oyunları (Yetişkin ve Çocuk), Ebru- Takı Sanatı, Taş Oymacılık (İşlemecilik), Biçki-Dikiş dallarındaki kurslar, Vali Kemalaettin Gazezoğlu Kültür Merkezi ile Akabe Kadın Destek ve Spor Merkezi, Şıh Maksut Kadın Destek ve Spor Merkezi ile Eyüp Nebi Kadın Destek ve Spor Merkezinde verilecek. Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar açılacak kurslar hakkındaki detaylı bilgi ile müracaatlarını, Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezine yapabilir.

 


Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2017, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142