Title of a News Article

Eyyübiye Belediyesinden gençlere forma ve şort

.

Eyyübiye Belediyesinden gençlere forma ve şort
banner206

Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfaspor alt yapı futbol seçmelerine katılan gençlere forma ve şort hediye etti. Şanlıurfaspor alt yapı seçmelerine katılan gençlere ilgililer üzerinde Eyyübiye Belediyesi yazılı forma ve şort hediyesinde bulundu.

Geleceğin futbol yıldızı olma adına Şanlıurfaspor alt yapı futbol seçmelerine katılan gençlere Eyyübiye Belediyesi anlamlı bir jeste bulundu. Yeni futbol sezonu öncesi üzerinde hassasiyet ile durulan alt yapı seçmeleri için  Şanlıurfaspor yöneticilerinin titiz çalışması devam ediyor. Geleceğin futbol yıldızları olmaya aday Şanlıurfaspor alt yapı seçmelerine katılan gençlere de Eyyübiye Belediyesi üzerinde Eyyübiye Belediyesi yazılı forma ve şort hediyesinde bulundu. Her ilçede yaklaşık 110 adet Eyyübiye Belediyesi yazılı forma ve şort, alt yapı seçmelerine katılan öğrencilerine verildi. Her ilçede görevliler tarafından ayrı ayrı dağıtılan forma ve şortlardan alan öğrenciler Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkürlerini ilettiler.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatları ile Şanlıurfaspor alt yapı futbol seçmelerine katılan gençlere verilen hediyelerin futbol seçmeleri sonrası başarılı olan öğrencilere yönelik devam edeceği belirtildi. Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi," Her ilçede Şanlıurfaspor Alt Yapı Futbol seçmelerine katılan gençlerimize forma ve şort verdik. Geleceğimizin teminatı olan gençliğimize verdiğimiz önem devam edecektir. Alt yapı futbol seçmelerine katılan öğrencilerimize hem eğitim hayatlarında hem sportif hayatlarında başarılar diliyorum."


Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195