Title of a News Article

Eyyübiye Belediyesinden öğrencilere çanta ve kırtasiye yardımı

Eyyübiye Belediyesi yeni eğitim öğretim yılında maddi durumu iyi olmayan ailelerin ekonomik yükünü bir nebze olsun azaltmak amacıyla anlamlı bir çalışma yaptı.  Eyyübiye Belediyesi ilçe sınırları içerisinde ikamet eden dezavantajlı aile çocuklarına, yeni eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle çanta ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

İlçede ders başı yapan yüzlerce öğrenciye okul seti hediye eden Eyyübiye Belediyesi ve Hasane Vakfı minik öğrencileri bir hayli sevindirdi. 2014 – 2015 eğitim öğretim yılına başlayan minik öğrencilerin hediyeleri Eyyübiye Belediyesinden geldi. Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma ile öğrencilere çanta ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Hayati Harrani Kadın Destek ve Kültür Merkezi Çok amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcıları Necmeddin Sağlam, M.Giray Küçük, Ak Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin ile Kadın Kolları  üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ve çok sayıda öğrenci ile ailesi katıldı.

 

‘’ Çocuklar geleceğimizdir’’

Çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtım töreninde bir konuşma yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘’Geleceğimiz olan çocuklara ne yapsak azdır’’ dedi.

Başkan Ekinci belediye olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu tarz çalışmalarının devam edeceğini belirterek’’ Bugün dezavantajlı aile çocuklarına yönelik hasane vakfı ile birlikte bir çalışma yaptık. Yüzlerce öğrencimizi sevindirdiğimiz için çok mutluyuz. İlçe sınırlarımız içersinde maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize yardımlarımız devam edecek. Belediye olarak eğitime çok büyük önem veriyoruz.  Yine belediye olarak pilot okullarımızda etüt merkezi çalışması devam etmektedir. Bu çalışmanın önemli ayaklarından biri de belediyemizdir. Geleceğimiz olan çocuklarımıza yardımlarımız devam edecektir ‘’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195