Title of a News Article

Eyyübiye Belediyesi’nden Sosyal Belediyecilik Örneği

Eyyübiye Belediyesi’nden Sosyal Belediyecilik Örneği
banner206

Şanlıurfa Eyyubiye Belediyesi Sosyal Yardım Işleri Müdürlüğü, Başkan Mehmet Kuş'un talimatlarıyla, yeni tip koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sokağa çıkmalarına sınırlama getirilen 65 yaş üstü vatandaşları unutmadı. Ekipler, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanların ihtiyaçlarını gidermek için seferber oldu.

Çin'in Wuhan eyaletinde ortaya çıkan ve dünyada hızla yayılıp, Türkiye'ye de sıçrayan yeni tip koronavirüs salgınına karşı ülke genelinde alınan tedbirlere son olarak 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı olanların dışarıya çıkmalarına sınırlama getirilmesiyle devam etti. İç İşleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile dışarı çıkmalarına sınırlama getirilen yaşlılar için Eyyubiye Belediyesi de seferber oldu.

Ilçe genelinde hijyen, temizlik ve dezenfekte çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini toplayan Eyyubiye Belediyesi Sosyal Belediyecilik örneği göstererek, dışarıya çıkamayacak olan kimsesiz ve bakıma muhtaç yaşlılar ve vatandaşlar için, yardım elini uzattı. Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla vatandaşların 444 03 63 numaralı telefon aracılığıyla, dışarıya çıkmalarına sınırlama getirilen ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti.



Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yaptığı açıklamada şunları söyledi;" Sizler başımızın tacısınız. Sizler evlerinizde oturun, hizmetinizi biz yapalım. 65 yaş üstü ve kimsesiz vatandaşlarımız bizlere 444 03 63 numaralı telefondan ulaşabilir. Hizmetinizdeyiz."

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2020, 21:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195