Title of a News Article

Eyyübiye'de 400 halı dağıtıldı

Eyyübiye'de 400 halı dağıtıldı
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Umut Masası aracılığıyla ilçede yaşayan dar gelirli vatandaşlara dağıtılmak üzere hazırlanan 400 halıyı yerinde inceledi.

Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve önemli bir sosyal sorumluluk projesi haline getirilen Umut Masası meyvelerini vermeye devam ediyor. Maddi durumu iyi olan vatandaşlarla dar gelirli insanlar arasından bir köprü vazifesi gören Umut Masası yardım muhtaçların imdadına yetişmeyi sürdürüyor.

Hayırseverler tarafından Umut Masasına verilen giyim, gıda, ilaç gibi malzemeler Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tespit edilen dar gelirli vatandaşlara ulaştırılıyor.

Bu kapsamda hayırsever bir vatandaş tarafından dar gelirli ailelere ulaştırılmak üzere Eyyübiye Belediyesine 400 halı temin edildi. Halı dağıtımı öncesi Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü deposunu ziyaret eden ve halıları inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekiler Umut Masasının üstlendiği misyona dikkat çektiler.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gerek belediyenin imkânları ile gerekse de Umut Masası vasıtası ile dar gelirli insanlara ulaşmayı sürdüreceklerini belirtti. Başkan Ekinci açıklamasında şunları kaydetti.

“ Bilindiği üzere Umut Masası gittikçe güçleniyor. Özellikle Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz kapsamında Umut Masası projemiz hayırsever vatandaşlarla, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görüyor. Yine bu kapsamda bir hayırsever vatandaşımızın Umut Masasına bağışladığı yaklaşık 400 halıyı da önceden bizim ekiplerimizin belirlediği kişilere dağıtılacak.  Bu Bayram üzere, Bayram hediyesi şeklinde de olacak. Tıp ki daha önce dağıtılan ev eşyalarında olduğu gibi, burada şunu da ifade etmek gerekiyor Eyyübiye ilçemizde dar gelirli insanların çok olduğu bir ilçedir. Sosyo ekonomik bakımında ihtiyaç sahibi insanların fazla olduğu bir ilçedir. Haliyle de bu tarz yardımlara ihtiyacı fazla olanların olduğu bir ilçedir. Bizlerde sosyal sorumluluk projesi olarak bakıyoruz. Bu kapsamda hayırsever vatandaşlarımızla ihtiyaç sahibi olanların arasında Umut Masası projesi aracılığı ile Umut olmaya devam edeceğiz.''

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2016, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195