Title of a News Article

Eyyübiye'de anneler günü etkinliği

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Anneler Günü' etkinliğinde Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin Eşi Ayşe Ekinci, Eyyübiyeli annelerle kucaklaştı. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere yurt dışında bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de telefon bağlantısıyla tüm annelerin Anneler Gününü kutladı.

Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve özel bir mekânda gerçekleşen 'Anneler Günü' etkinliği dolu dolu geçti. 'Anneler Günü' programına Eyyübiye Belediye Başkanın Eşi Ayşe Ekinci, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Uysal, Ak Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin ve çok sayıda Eyyübiyeli anne katıldı. Duygu dolu anlarında yaşandığı etkinlikte Eyyübiyeli annelerle yakından ilgilenen sorun ve sıkıntılarını dinleyen Eyyübiye Belediye Başkanın eşi Ayşe Ekinci, Başkan Mehmet Ekinci'nin de kadınlara verdiği önemi anlattı. Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte Eyyübiye Belediyesi tarafından annelere günü anısına çeşitli hediyeler verildi. Programa katılan Eyyübiyeli annelerde kendilerine her zaman destek veren ve kendilerini yalnız bırakmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür ettiler.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin Eşi Ayşe Ekinci: ""Öncelikle bütün annelerimizin anneler gününü en kalbi duygularla kutlarım. Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizler bizlerin baş tacısınız. Bu anlamlı günde davetimizi kırmayıp geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Annelik maneviyattır, bakın hayatta muhasebesi olmayan tek meslektir. Muhasebe yapamazsın annelikte. Bir evladım daha doğdu kalbin kaçta kaçını ayıracağız diye bir muhasebede bulunamıyoruz. Lütfen gözünüz evlatlarınızın üzerinde olsun “dedi.

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Uysal ise: "Eyyübiye Belediyesi olarak Başkanımız Sayın Mehmet Ekinci'nin sevgi ve selamlarını sizlere sunuyorum. Kadınlarımızı pozitif ayrımcılıkta ve hizmetlerimizde önde tutmayı hedeflemiş bir belediyeyiz. Şunu da belirtmek istiyorum, annelerin görevleri anlatmakla bitmez. Biz coğrafya olarak adını kadından, anadan almış bir toprak parçası olan memlekette yaşıyoruz Anadolu'da yaşıyoruz. Biz Anadolu kadınlarıyız" diye konuştu.

Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin: "Başkanımızın düzenlemiş olduğu bu mutlu günde hepinizi bir arada görmekten gurur duyuyorum. Ayrıca belediye başkanımızı da bizlere böyle bir programı düzenlediği için teşekkür ederim. Biz bir bütünüz, biz bir aileyiz Ak Parti teşkilatı, Eyyübiye Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi hepimiz bir bütünlük içinde hareket ediyoruz. Cennet annelerin ayakları altındadır, annelerimizin değerini bilelim." Dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2016, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195