Title of a News Article

Eyyübiye'de denetimler sürüyor

Eyyübiye'de denetimler sürüyor
banner206
Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, yeniden hizmet vermeye başlayan berber, kuaför ve güzellik salonlarına denetim gerçekleştirdi.

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, yeniden hizmet vermeye başlayan berber, kuaför ve güzellik salonlarına denetim gerçekleştirdi. Dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi kabul edilen Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediyesi ekipleri bu kapsamda yeniden hizmet vermeye başlayan berber ve kuaför salonlarında denetim yaptı. 11 Mayıs Pazartesi günü itibariyle hizmet vermeye başlayan berber, kuaför ve güzellik salonları için yayınlanan genelgede maske ve eldiven zorunluluğu getirilmişti. Kurallara uyulup uyulmadığı noktasında denetim yapan ekipler aynı zamanda hijyen denetimi de yaptı. İşletmelere ve çalışanlara İç İşleri Bakanlığı genelgesi ve uygulamalar hakkında bilgiler de veren ekipler, kurallara uyulması hususunda özen gösterilmesini de istedi.
COVİD-19 tedbirleri kapsamında ilk günden itibaren adeta seferberlik yapan Eyyübiye Belediyesi ekipleri öte yandan hergün düzenli bir şekilde ilçe genelindeki cadde ve sokakları temizleyip dezenfekte ederken, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler de sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar ile yardıma muhtaç vatandaşlara gıda ve hijyen malzemesi dağıtımını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195