Title of a News Article

Eyyübiye'de isyan ettiren olay...

.

 Eyyübiye İlçesine bağlı Osmanlı Mahallesinde bir park alanının imara açıldığını duyan mahalleliler, sokağa dökülerek eylem yaptı.

OSMAN KAYA
İddiaya göre; Eyyübiye İlçesine bağlı Osmanlı Mahallesinde büyük bir park alanı imara açıldı. Bugün sabah saatlerinde imara açılan alana gelen iş makineleri çalışma başlatırken, bu durum mahallelilerin tepkisine yol açtı. Yaklaşık 7 Bin 500 seçmenin bulunduğu Osmanlı Mahallesi’nde toplanan onlarca vatandaş, park alanının imara açılmasına isyan etti.  Park alanında toplanan vatandaşlar, buranın rantçılara verildiğini iddia ederek, Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, bu sorunun çözülmesini istediler. Vatandaşlar, buranın yeniden park alanı olarak düzenlenmesi gerektiğini belirttiler.

Bu arada daha önceden de birçok evin yapıldığı alanda, belediye ekiplerince burası park alanı olduğu gerekçesiyle bu evler yıkılmıştı.

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 12:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 7 yıl Önce

yaşlı amca çok güzel konuştu helal olsun :) :)

Memet
Memet - 7 yıl Önce

Ey eyyupye yeli yenimi öğreniyor parkların yolların rancilara satildigini yapacak bişey yok. Parklarla ilgilenmiyor eyyubiye belediyesine sitem yapın

vahşiler
vahşiler - 7 yıl Önce

vahşisiniz urfa

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142