Title of a News Article

Eyyübiye'de Şehidimiz için mevlit okutuldu

Eyyübiye'de Şehidimiz için mevlit okutuldu
banner206
 Geçtiğimiz yıl, Hatay Reyhanlı ilçesinde nöbet tutarken açılan ateş sonucu şehit olan Piyade Er Hüseyin Koroç için, Eyyübiye Belediyesi tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin organize ettiği programda, geçtiğimiz yıl Hatay’da şehit olan Piyade Er Hüseyin Koroç için Mevlid-i Şerif okutuldu. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin de katıldığı programda tüm şehitler için dualar edildi. HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nde nöbet tutarken Suriye tarafından keskin nişancı ateşiyle şehit olan Piyade Er 21 yaşındaki Hüseyin Koroç için, şahadetinin birinci sene-i devriyesi dolayısıyla Eyyübiye Belediyesi tarafından mevlid-i şerif okutuldu. Hz. Eyüp Peygamber Camisinde, Cuma namazı öncesi Kuran-ı Kerim tilavetiyle ile başlayan programda şehitler için dualar edildi.  Cuma namazı sonrası şehidimiz için mevlid şekeri, tulumba tatlısı ve su dağıtıldı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşlara elleriyle ikramda bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Şehit asker Hüseyin Koroç’un sene-i devriyesinde Hz. Eyyüp Peygamber Camii’nde okutulan Mevlid-i Şerif’e katılım sağladık. Tüm şehitlerimiz için dua ettik. “dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2018, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142