Title of a News Article

Eyyübiye'de temizlik işleri sürüyor

Eyyübiye'de temizlik işleri sürüyor
banner206

Eyyübiye Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid- 19) salgınına karşı korunma tedbirleri kapsamında ilçe genelindeki temizlik çalışmalarını köşe bucak sürdürüyor.

Eyyübiye Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid- 19) salgınına karşı korunma tedbirleri kapsamında ilçe genelindeki temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Her alanı temizleyen ve dezenfekte eden ekipler, ilçeyi köşe bucak temizliyor. Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında adeta seferberlik başlatan Eyyübiye Belediyesi salgının görülmeye başladığı ilk günden itibaren alınan tedbirler kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan virüs timi ile ilçenin dört bir köşesinde köşe bucak temizlik yapan ekipler, köpüklü su ve deterjanla ana cadde ve sokakları bir bir yıkıyor. Ara sokaklarda da hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmalar vatandaşların yoğunluk oluşturduğu her alanda titiz bir şekilde yapılıyor. Temizlenmeyen ve girilmeyen bir nokta bırakmamaya özen gösteren ekipler, vatandaşların da takdirini kazanıyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla çalışma yürüten ekiplere teşekkür eden vatandaşlar,” Allah Başkanımız Mehmet Kuş’tan razı olsun. Sağ olsun Eyyübiye Belediyesi her yeri temizliyor.  Başkanımız ve Eyyübiye Belediyesinin çalışmalarından memnunuz. “ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195