Title of a News Article

Eyyübiye Yardımlaşma Vakfı neden kapalı?

Eyyübiye Yardımlaşma Vakfı neden kapalı?
banner206

Covid19 yani Korona virüsü tüm dünyayı etkisi altına almış durumda. Sosyal mesafeyi koruma adına her yerde olduğu gibi Şanlıurfa'da da somut adımlar atılmaya devam ediyor. 

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da, Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü artık telefonla hizmet vermeye başladı. Vakfın kepenkleri indirildi ve sabah 8'den gece saat 02:00ye kadar süren hizmet anlayışı, aralıksız devam ediyor. 

Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, günlük vermiş olduğu hizmetleri 4 adet farklı telefon numaralarıyla veriyor. Yardımlaşma vakfına gelen onlarca vatandaş, kapıların kapalı olduğu görsede, kapılara yazılan telefonlara ulaşarak hizmetini fazlasıyla alıyor. 

65 yaş üstü vatandaşların evden çıkamamalarına karşılık olarak onlara gıda yardımı, maaşlarını elden teslim etme gibi birçok hizmeti veren Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı günlük yaklaşık 20 saat hizmet veriyor. 

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2020, 13:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet
mehmet - 4 yıl Önce

Allah razı olsun eyyübiye vakfından gece saat 1 gibi aradık bin lira paranız çıkmış yatmış dedi iyi çalşıyorlar abe inan. kapatmalrı eyi olmuş yoksam hastalık bulaşır herkese ama bu haberin başlığını değişin

faruk demir
faruk demir - 4 yıl Önce

yahu haberin başlığına bakılırsa sanki suç işlemişler gibi eyyübiye vakfı güzel bir karar almış kutlarım tebrik ederim hizmeti telefonla veriyorlar. ben olsam tebrikler EYYÜBİYE VAKFI BAŞLIĞI ATARDIM

SIRADAKİ HABER

banner195