Title of a News Article

Eyyübiye’de çalışmalar son hız devam ediyor

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin yol ağını genişletmek ve vatandaşların daha rahat koşullarda yaşam sürmelerine olanak sağlayacak çalışmalarına devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program dahilinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.  Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler yol ağını genişletmek ve vatandaşların daha rahat koşullarda yaşam sürmelerine olanak sağlayacak çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan yol yapımına devam eden ekiplerin hummalı çalışmaları vatandaşların takdirini topluyor.  Belirlenen program dahilinde merkezde kilitli beton parke taşı döşeme, kırsalda ise stabilize yol yapımı ilçenin genelinde sürdürülüyor.  İlçe genelinde özellikle kırsalda 2 yıllık süre içerisinde çalışmaların yüzde doksanını bitirme aşamasına getiren Eyyübiye Belediyesi kalan yerleri de kısa sürede bitirmeyi hedefliyor. Ekipler son olarak İki ağız mahallesinde stabilize yol yapım ve mahalle içi yol yapım çalışmalarını bitirdi. Mahallelerinde yapılan yol yapımından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar,  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür ettiler.

Yapılan çalışmalardan memnun olduğunu ifade eden vatandaşlar, ‘’Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Belediyemiz bizim çalışmalarımızı yapıyor. Bizler kendilerinden çok memnunuz. Herkese tek tek teşekkür ederiz. Yollarımız yaptılar. Yollarımız tertemiz oldu. Bizleri unutmadıkları için sağ olsunlar. Öncelikle Devletimize, Başbakanımıza, Cumhurbaşkanımıza ve Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye teşekkür ediyoruz. Allah Belediye Başkanımız ve devletimizden razı olsun. Eyyübiye Belediyemiz çalışıyor. Belediyemizin bu güzel çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandılar.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195