Title of a News Article

Eyyübiye’de kaçak yapıya taviz yok!

Eyyübiye’de kaçak yapıya taviz yok!
banner206

Kaçak yapıyla mücadele konusunda kararlılığını sürdüren Eyyübiye Belediyesi, kaçak yapı konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

Konuyla ilgili Eyyübiye Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, birinci öncelikleri olan kaçak yapılarla mücadele konusunda hassasiyetlerinin devam ettiği belirtilerek, “Özellikle hazine arazileri ve yeşil alan üzerine yapılan kaçak yapılara kesinlikle taviz verilmeyecektir” denildi.

“Kentin dört bir yanında kaçak yapıyla mücadele sonuna kadar devam edecektir” ifadelerine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi;

“Vatandaşlarımızın bu gibi durumlarda mağdur olmaması için hazine arazisi ve yeşil alan üzerine kaçak yapı yapmamaları gerekiyor. Vatandaşlarımızın yapacakları konut ile ilgili girişimlerini ve gerekli bilgiyi Eyyübiye Belediyesine müracaat edip resmi yollardan yapmaları gerekiyor. Buradaki amacımız insanlarımızı evsiz barksız bırakmak değildir. Hazine arazisi ve yeşil alan üzerinde yapılacak olan kaçak yapıların önüne geçmektir. Belediyemizin gayesi de vatandaşlarımızın mağdur olmamasıdır.

Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlılık gösterecekleri kanaatini taşıyoruz.  Belli gruplar ve özellikle yapsatçılar tarafından hazine arazisi üzerine ve yeşil alan üzerine inşa edilmek istenen bu kaçak yapılara vatandaşlarımızın itibar etmemesi gerekiyor. ” denildi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195