Title of a News Article

Eyyübiye’de kavga

.

Eyyübiye’de kavga
banner206

Şanlıurfa'da aralarında husumet bulunan ailelerin fertleri yolda birbiriyle karşılaşınca araçlarını durdurup çatıştı. Çatışmada Mehmet Gürbüz ile Mustafa Balkara yaralandı.

Şanlıurfa'da iki aile arasında husumet vardı. Öğle saatlerinde arabalarıyla seyrederken Eyyübiye Mahallesi'nde yolda karşılaştıklarında aralarında hasımlık bulunan iki ailenin fertleri birbirlerine ateşli silahlarla saldırdı. sağlık ekipleri, çatışmada yaralanan iki kişiyi ambülansla hastahaneye kaldırdı.

 

ATEŞLİ SİLAHLARLA BİRBİRLERİNE SALDIRDILAR

Çatışma, öğle saatlerinde Şanlıurfa'da Eyyübiye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan kişiler aileleriyle birlikte 63 B 3258 ve 53 DA 090 plakalı otomobille yolculuk ederken yolda birbirleriyle karşılaştı. Bunun üzerine yolda duran husumetli ailelerin fertleri birbirine tabanca ve tüfekle ateş açmaya başladı. Karşılıklı olarak silahların ateşlendiği çatışmada Mehmet Gürbüz ile Mustafa Balkara yaralanırken, şüphelilere ait 2 otomobilin yanı sıra yoldan geçen bir otomobil ile bir yolcu otobüsüne de kurşun isabet etti.

 

POLİS ONLARCA BOŞ KOVANA ULAŞTI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, yaralanan iki kişi ambulansla hastaneye kaldırıldıktan sonra olay yerinde inceleme başlattı. Polisin onlarca boş kovana ulaştığı saldırıya ilişkin incelemesi bölgede toplanan vatandaşlar da merakla izledi.

 

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Polis, görgü tanıklarının ve yaralıların ifadeleri doğrultusunda çatışmanın ardından kaçan şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2015, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195