Title of a News Article

Eyyübiye’de ücretsiz yaz kursu

Eyyübiye Belediyesi, Eyyübiyeli çocukların ve gençlerin yaz tatilini eğlenceli geçirmesi için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü, okulların tatil olması ile birlikte Eyyübiyeli çocukların ve gençlerin yaz tatillerini iyi bir şekilde değerlendirmeleri için gençleri ve çocukları yaz kurslarına bekliyor. Eyyübiyeli gençler, yaz aylarını Eyyübiye Gençlik Merkezi ve Vali İzzettin Küçük Gençlik Merkezi ile dopdolu geçirecekler. Eyyübiyeli gençlerin ve çocukların hizmetine açılan gençlik merkezlerinde Basketbol, Futbol, Voleybol, Karate, Tekvando, ebru kursu, konservatuvar, gitar, bağlama YGS- LYS kursları ve etkinlikleri verilecek. Ücretsiz kurslardan yararlanmak isteyenler Eyyübiye Gençlik Merkezi ve Vali İzzettin Küçük Gençlik Merkezine kayıt yaptırabilecek.

Eyyübiye'ye açılan gençlik merkezilerinin kendileri için büyük bir şans olduğunu ifade eden gençler duygularını şu şekilde ifade etti : "Eyyübiye Belediyesinin bize açmış olduğu bu kurslardan dolayı teşekkür ederiz. Mahallemizdeki düşük ve orta gelirli aileler çoğunlukta olduğu için dershaneye gitme imkânı bulamıyor. Bizde Eyyübiyeli gençler olarak Eyyübiye Belediyesi'nin bize açmış olduğu kurslarla YGS-LYS sınavlarına hazırlanıyoruz. Mahallemize bu gençlik merkezleri kazandırılmadan önce zamanımızın çoğu boşuna geçiyordu. Gençlik merkezleri açıldıktan sonra zamanımızın çoğunu geleceğimizi yönlendirme adına daha dolu dolu geçirmeye başladık. Eyyübiye Gençlik Merkezine geldiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum."

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195