Title of a News Article

Eyyübiye’de yenilikler devam ediyor

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yaptırdığı ve düzenlemesini yaptığı park alanlarında yeniliklere devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yeşil alan oluşturma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçenin birçok mahallesine kazandırılan yeni parklarda çocuklar için yaşam ve oyun alanları oluşturulurken, yetişkin ve yaşlılar için de dinlenme alanları oluşturuluyor. Eyyübiye Belediyesi vatandaşlar sıcak yaz aylarında dinlenebilecekleri yeni parkla için kolları sıvarken diğer yandan mevcut parklarda düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde 8 parka çeşme yerleştiren ekipler ayrıca park alanlarında çocuk oyun gruplarının bulunduğu bölgelere sigara içme yasağı tabelaları asarak yeniliklere devam ediyor. İlçenin birçok bölgesinde devam eden çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Özellikle sigara içme yasağıyla ilgili yapılan çalışmadan dolayı mutlu olduklarını belirten çocuklar ve yetişkinler Başkan Ekinci’ye teşekkür etti. Vatandaşlar, ‘’Eyyübiye Belediyemizin yapmış olduğu bu güzel çeşmelerden ve parklardan dolayı Mehmet Ekinci başkanımıza çok teşekkür ederiz. Bu parklarda çok güzel zamanlar geçiyoruz. Bu burada yine güzel bir çalışmalardan biride bu alanda sigara içilmez tabelasıdır. Öncelikle Eyyübiye Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Çocuklara oyun parkları, çimlendirme, çeşme ve insanların dinleneceği bileceği bir park yaptıkları için. Eyyübiye Belediyesi gerçekten de çok güzel çalışmalar yapıyor.” İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2016, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195