Title of a News Article

Eyyübiye’de yol yapım çalışmaları sürüyor

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yol yapımından dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar da Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler Başkan Ekinci’nin talimatlarıyla yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Merkez mahallelerde kilitli beton parke taşı döşeme, kırsal da ise stabilize yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların takdirini topluyor. Daha yaşanılabilir bir Eyyübiye için kolları sıvayan Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları yazın tozlu yollardan kışın da çamurlu yollardan kurtarmanın gayreti içinde. Başkan Ekinci’nin ‘merkez ve kırsal ayırımı yapılmayacak’ söylemi ekipler tarafından bir bir hayata geçiriliyor. Merkez mahallelerde kilitli beton parke taşı döşeme işlemi dört bir tarafta devam ederken ekipler bir yandan kırsalda da stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son durağı Payamlı Mahallesi Tul Harabe Mezrası oldu. Mezradaki mahalle içi stabilize yol yapım çalışmaları sokak sokak devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden hummalı çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler. Burada yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını ifade eden Payamlı Mahallesi Tul Harabe mezra sakinleri şunları söyledi, ‘’Eskiden yollarımız çok berbattı. Çamurdu ve yürüyemiyorduk, araçlarımız yollarda kalıyordu. Allah Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’den razı olsun.’’

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2016, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195