Title of a News Article

Eyyübiyelilere duyurulur...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin koordinatları ile harekete geçen Eyyübiye Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıklılarını neredeyse tamamladı.

Eyyübiyelilere duyurulur...
banner206

Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa olarak yapmış oldukları çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi tarafından İlçe sınırları içerisindeki vatandaşların rahatlıkla ulaşabileceği 9 ayrı kesim yeri belirlendi.

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 390 personel ile gün boyu vardiyalı çalışıp kesim yerlerinde 61 temizlik aracı ve 13 traktör ile vatandaşa hizmet verecek. Kurban kesen vatandaşların daha rahat ortamda ve hijyenik bir şekilde kurbanlarını evlerine götürebilmeleri için 30.000 bin adet poşet hazırladı. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı 390 personelin 24 saat süreyle dönüşümlü bir şekilde çalışacağı Kurban Bayramında ayrıca kesim yerlerinde Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı birer zabıta da görevlendirilecek.

Kurban Pazarı dezenfekte edilecek

Kurban Bayramlarında sıkça rastlanan kaçan kurbanlıkların yakalanması amacıyla da Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bir ekip oluşturulacak. Belediye Sağlık İşleri müdürlüğü tarafından da kurban satış ve kesim yerlerinde satış ve kesim süresince sık sık ilaçlama yapılacak.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “Kurban Bayramına belediye olarak hazır olduklarını belirterek, “Belediye olarak Kurban Bayramına hazırız. Bütün vatandaşlarımızın bayramını şimdiden kutluyorum. Kurban Bayramı öncesi kurban satış ve kesim yerleri belediyemiz tarafından tespit edildi. 9 ayrı noktada kesim işlemleri gerçekleştirilecek. Belediye olarak satış ve kesim işlemleri sırasında vatandaşlarımıza en hijyenik ortamı sunmak için hazırlıklarımız devam ediyor. Özellikle Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı tüm personelin vardiyalı olarak çalışacağı kesim işlemleri esnasında vatandaşlarımızın da belediye ekiplerine yardımcı olmasını diliyoruz. Bütün ekiplerin seferber olacağı bayram süresince ilçemizde temizlik anlamında sıkıntı yaşanmaması için çalışmalarımız sürüyor. ‘’ dedi.

KURBAN KESİM YERLERİ

1- Dem-Et Kesim Mezbahanesi

2-Toki Konutları, camii yanı, semt pazaryeri

3-Buhara Mah. Soro İmam Taziye Evi yanı, Buhara Semt Pazaryeri

4-Eyyüp Peygamber Makamı Doğusu, müsait boş alan

5-Hayati Harrani Mah. Komiser Şakir Sok. ile Şehit Astsubay Çavuş Halil Kanat Sok. arası Turgut Reis kasap karşısı müsait boş alan

6-Eyyüp Kent Mah. 3962. Sokakta bulunan yeni yapılan semt pazaryeri

7-SSK Cad. sonu, Elektrik Trafosu kuzeyinde bulunan müsait boş alan

8-Binaların kendi bahçelerindeki müsait alanlar

9-Tüm Oto ve Halı Yıkama işyerleri

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195