Title of a News Article

Eyyüpkent'te ortalık karıştı

Eyyüpkent'te ortalık karıştı
banner206

 Şanlıurfa'da aralarında Suriyelilerin de bulunduğu çocuklar arasında oynadıkları futbol nedeniyle çıkan kavgaya aileleri de dahil oldu. Taş ve sopaların kullanıldığı, 2 kişinin yaralandığı kavgayı biber gazı kullanarak sonlandıran polis, 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, öğleden sonra Eyyüpkent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında Suriyelilerin de bulunduğu çocuklar arasında sokakta oynadıkları futbol nedeniyle kavga çıktı. Kavgaya çocukların ailelerinin de dahil olmasıyla taraflar birbirine taş ve sopalarla saldırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, taraflara biber gazıyla müdahale ederek ayırdı. Kavgada isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralanırken, polis 3 kişiyi de gözaltına aldı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık görevlileri tarafından ambulansla hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

Kavganın ardından polis, yeni bir olumsuzluk yaşanmaması için Suriyeli aileyi, eşyalarıyla birlikte mahalleden tahliye etti. Kavgayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2015, 23:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142