Title of a News Article

Eyyüpoğlu: Çiftçi fırsatları değerlendirmeli

Eyyüpoğlu: Çiftçi fırsatları değerlendirmeli
banner206

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanlığı ‘Basınçlı Sulama Sistemleri’ hibe programı bilgilendirme toplantısına ev sahipliği yaptı. Başvurular için son gün 13 Haziran.

Şahıslara 100 Bin TL, şirketlere ise 200 Bin TL’ye kadar hibe desteğinin sağlandığı ‘Basınçlı Sulama Sistemleri’ ile ilgili bilgilendirme toplantısı Şanlıurfa Ziraat Odası’nda yapıldı. Başkan Eyyüpoğlu, çiftçilerin bu tür fırsatları iyi takip edip değerlendirmesi çağrısında bulunurken, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden Nesih Türkdili çiftçileri bilgilendirdi.

Tarımda basınçlı sulama sistemleri projelerine devlet desteği sürüyor. Bu kapsamda şahıslara 100 Bin TL, şirketlere ise 200 Bin TL’ye kadar hibe desetğinin sağlandığı projeler için son başvuru 13 Haziran olduğu açıklandı. Konuyla ilgili olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütleme Şube Müdürü Nesih Türkdili Şanlıurfa Ziraat Odası Toplantı Salonunda katılımcı çiftçilere bilgi verdi. Türkdili, başvuru için 13 Haziran tarihinin son gün olduğu bu yüzden basınçlı sulama sistemleri hibe desteğinden faydalanmak isteyen çiftçilerin bir an önce başvurlarını Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne yapmaları gerektiğini söyledi. Türkdili ayrıca bundan sonraki başvuruların 1 Ocak 2017 itibariyle başlayacağına dikkat çekti.

 

Başkan Eyyüpoğlu: Bu fırsatları iyi değerlendirmeliyiz

Toplantıda yer alan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, !çiftçilerimiz bu tür fırsatları iyi takip etmeli. Ve tarımın gelişmesi için devletimizin umduğu imkânlardan faydalanmalı. Böylelikle hem çiftçimiz hem de devletimiz kazanacaktır’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195