Title of a News Article

Eyyüpoğlu güven tazeledi

Eyyüpoğlu güven tazeledi
banner206

Şanlıurfa Ziraat Odası’nda seçim heyecanı yaşandı. Seçimlere tek liste ile giren mevcut başkan Ahmet Eyyüpoğlu güven tazeledi. 

UĞUR BUDAK
Şanlıurfa Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu odanın konferans salonunda yapıldı. Kongeye Karaköprü  Belediye Başkan vekili  Bekir Sıtkı Akyol , ASKON Ankara  Şube Başkanı Abdurrahman  Eyyüpoğlu , Bozova Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy, Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar, Yol İş Sendikası Şube Emin Kubat ve üyeler katıldı.

Delege çoğunluğunun sağlanmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seçimlerde, Ziraat Odası’nın çalışmalarını anlatan bir sinevizyon sunumu yapıldı. Daha sonra Divan Başkanlığına Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar seçildi. Divan heyetine mevcut başkan Ahmet Eyyüpoğlu ile Seyfettin Demir’in hazırlamış olduğu iki liste sunuldu. Bir süre geçtikten sonra Seyfettin Demir seçimlerden çekildiğini açıklayarak, Ahmet Eyyüpoğlu’na barılar diledi. Böylece yapılan seçimlere tek liste ile giren Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet  Eyyüpoğlu, burada yaptığı konuşmada, kendisini destekleyen tüm delegelere teşekkür etti. Şanlıurfa Ziraat Odasının her zaman çiftçinin yanında olduğunu dile getiren Eyyüpoğlu, “En yakın zamanda  Karaali civarında 20 dönüm arazı alınarak çiftçi eğitim merkezini kurmak için çalışacağım. Şanlıurfa’da çiftçinin artık en güzel şekilde ürününün araştırmasını yapacak tesislerimiz ve personellerimiz var. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üyelerim ve çiftçilerimin hizmetinde olacağım” dedi.

Şanlıurfa Ziraat Odası Oda Meclisi şu isimlerden oluştu;

Ahmet Eyyüpoğlu, Halil Ataş, Cemal Günbay, Mehmet Çiftçi, Mustafa Kaya, Fevzi Karataş, Ali Demir, Mahmut Ayniberk, Serkan Kırmızı, Halil Mol, Yasin Aslan, Beco Aslan, Ali Felhan, Hamut Yılmaz, İsmail Polat, Eyyüp Kubat, Halil Aksoy, Bekir Sıtkı Akyol, Mehmet Horoz, Ali Kaya, Fethi Budak.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195