Title of a News Article

Eyyüpoğlu teşekkür etti...

.

Eyyüpoğlu teşekkür etti...
banner206
 Yaklaşık 12 bin çiftçinin 5 aydan bu yana bekleyen hububat desteklemeleri Şanlıurfa Ziraat Odalarının başvurusu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in girişimleri sonucunda ödenmeye başlandı.

Yaklaşık 5 aydan bu yana faturalardan kaynaklanan sorunlardan dolayı askıda kalan çiftçilerin hububat desteklemesi, Şanlıurfa Ziraat Odalarının başvuru ve görüşmeleri ile olumlu sonuçlandı. Devreye giren Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in talimatı ile 12 bin çiftçinin hububat desteklemeleri ödenmeye başlandı. 2015 yılı hububat destekleme ödemeleri hafta sonu çiftçilerin banka hesaplarına yatırıldı. Oda Başkanı Eyyüpoğlu, hububat çiftçisinin destekleme sorununun çözümünde emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirtti.

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkan Ahmet Eyyüpoğlu açıklamasında, "2015 yılı hububat desteklemeleri çiftçilerimizin hesaplarına yatırıldı. Desteklemenin tüm çiftçilerimize hayırlı, bereketli olmasını dilerken, faturalardan kaynaklanan sorunlardan dolayı geciken hububat desteklemelerinin ödenmesinde büyük emekleri olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik'e milletvekillerimize, Valimiz Güngör Azim Tuna'ya ve Ziraat Odalarına çiftçilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2016, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195