Title of a News Article

Eyyüpoğlu ve Güvenç Şantiye'de oy istediler

 Eyyüpoğlu ve Güvenç Şantiye'de oy istediler
banner206
HABERİN GALERİSİ
YETİMOĞLU GRUP

YETİMOĞLU GRUP

7 Haziran genel seçimlerine sayılı günler kalırken, siyasiler seçmenlerle birlikte olmaya devam ediyorlar. Şanlıurfa BŞB Celalettin Güvenç, AK Parti Milletvekili adayı Seydi Eyyüpoğlu,dün kırsal alanda seçmenle bir araya gelerek Ak Partiye destek istediler.

AHMET KEMAL AYHAN
Şanlıurfa'da faaliyet gösteren Yetimoğlu Gruba ait Şantiyeye gelen Eyyüpoğlu ve Güvenç, Şantiyede çalışan işçilerle sohbet ettiler.

Yetimoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Emin Yetim tarafından karşılanan Milletvekili adayı Seydi Eyyüpoğlu ile BŞB Celalettin Güvenç, Asfalt plenti, taş ocağı ve beton santralinde çalışan işçilerden tam destek aldılar. Eyyüpoğlu ve Güvenç burada toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yaptılar.

Yaklaşan seçim öncesi seçmeni boş vaatlerle kandırılmaya çalışıldığını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç,' 7 Haziran seçimleri Türkiye'nin kritik seçimidir' dedi. Şanlıurfa'da son 4 yılda her alanda ciddi yatırım ve hizmetlerin geldiğini belirten Güvenç, BŞB yetkileri alanında bulunan Urfa'nın  tüm köy,mezra ,ilçelere hizmetlerin daha da artacağını belirterek şöyle konuştu

'Köy köy, mahalle mahalle, ev ev geziyoruz. 7 Haziran'da bizi devirmek istiyorlar, çalışanın kafasını ayrı, emeklinin kafasını ayrı karıştırıyorlar, aynı şekilde Türkün de Kürdün de. Nasıl ki Çanakkale, Sarıkamış'ta, Yemen'de karşımıza geçti bizi toprağa gömdülerse, bir tane hoca Amerika'da, burada Türkiye'de Kürt yok diye, Türkiye Türklerindir diye batıda propaganda yapan bir MHP var. Yanında ben Kürt partisiyim diyen bir HDP var. Ortalarında Kürt mü, Türk mü, Alevi mi, Ulusalcı mı, Aydın Doğan'cı mı, belli olmayan bir Kılıçdaroğlu var. Hep bir şekilde bu AK Parti'yi yıkalım diyorlar.

Güvenç, “Benim asgari ücretli çalışan kardeşime, ekmeğini zor çıkaran bu kardeşime ne vaat ediyorsun. AK Parti bunun için nasıl bir Türkiye teslim aldı? nereye getirdi, siz ne teslim ettiniz, ne yapacaksınız. ben asgari ücreti 1.500 lira yapacağım diyorlar. öteki hızını alamıyor, ben 2.500 yapacağım diyor. bir ötekisi de diyor ki ben mazotu 1 buçuk lira yapacağım. Peki durum ne? Durum şu; Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun, yüz yıldır İslam coğrafyasında oynanan oyunları bozdu. Bize öğrettikleri kutsal devleti bir kenara çekti. Dedi ki; 'devletler kutsal olmaz, kutsal olan insandır. Allah'ın yarattığı en güzel varlık insandır. Allah'ın birinci derece muhatabı insandır. Dolayısıyla insanı öne alacağız. Arap olabilir, Kürt olabilir, Türk olabilir. Devletler, hizmet ettiği müddetçe kutsaldır. Artık Valinin yakasına yapışıp hesap soruyorsunuz, Bakanlara ulaşabiliyorsunuz. İllerin başına seçtiğiniz adamlar geldi, herkes eşit dediniz. herkes Allah indinde nasıl ki eşitse burada da eşit dediniz. 'dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in ardından bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Seydi Eyyüpoğlu ise, AK Parti kadroların hizmet ürettiğini, diğer partilerin iftira attığını söyledi.  Urfa'nın bölgesinde parlayan bir yıldız haline geldiğini ifade eden Eyyüpoğlu şöyle konuştu' Bu milletin Arap'ının da, Kürt'ünün de, Türkünün de temsilcisi AK Partidir. Yeter artık, birbirimiz öldürmeyelim. Çalışalım çabalayalım, ekmeğimizi üretelim. Tersanelerimizi, okullarımızı, hastanelerimizi çoğaltalım. Bu kavgalardan, ölmeden öldürmelerden biz kaybediyoruz. Biz birbirimizi öldürürken, diğerleri ülkeyi soyuyor ve adamlar bütün yapılanları yerle bir ediyor. Öyle bir adam çıktı ki ortaya, bütün faizcileri yerle bir ederek milleti yani sizleri ortaya çıkardı ve söz milletindir dedi. Pazar günü Topçu Meydanı'nda sizlere seslenerek, 'biz hizmetkarız, bizim şerefimiz hizmet etmektir dedi. Bizim inancımız bu, Allah resulü diyor ki, 'insanların en hayırlısı, insanlara en çok hizmet edendir' ifadelerini kullandı.

Bakınız , Akçakale Kavşağı, Çevik Kuvvet ve Sırrın Kavşağı'nı ihale ettirdik karayollarına toplamda 60 Milyona. Kuzey Batı çevre yolu için de 26 Haziran'da ihale gününü aldık. Benim boynumu bükmeyin, hükümet olsun gidip bunları alalım ve Urfa'mızı geliştirelim. 1700 yataklı hastanenin yapımı özel şirket yapacak, devletin cebimden para çıkmayacak. İstikrar olmazsa, hiç bir şey yapamayız. Bugün Sizlerle Bizleri buluşturan İş adamı Emim Yetim'e teşekkür ederim 'dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2015, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195