Title of a News Article

Eyyüpoğlu’ndan Berat Kandili mesajı

.

Eyyüpoğlu’ndan Berat Kandili mesajı
banner206

Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, 11 ayın sultanı Ramazanîn müjdeleyecisi olan Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayımladığı mesajında tüm islam aileminin Kandilini kutlayan Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu,  Berat Kandili’nin aydınlattığı manevi ortamın, dinimizin genel ibadet ve hayır anlayışına uygun olarak kendimiz ve çevremiz için yararlı davranışlarda bulunmamızı sağlayacak bir bilinç tazeleme imkanı sunduğunu belirtti.

Böylesi mübarek gecelerde toplumsal sorumluluğumuzun da farkına vararak, dayanışma ve yardımlaşma için birbirimizi sevmemiz gerektiğini ifade eden Eyyüpoğlu, "Hoşgörü, sabır, bütünlük, dostluk içinde, kini ve nefreti sevgiye, bencilliği fedakârlığa dönüştürerek bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız. Manevi iklimin hem ülkemizde hem de bölgemizde yaşanan acılara çare olması, çağın getirdiği sıkıntılarla bunalan ruhlara, deva olmasını diliyorum.” dedi

Eyyüpoğlu, Berat Kandilinin İslam aleminin, ülkemizin ve insanlığın üzerinde bulunan her türlü olumsuzluklardan beratına vesile olması temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2017, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195