Title of a News Article

Fakıbaba, Eyyüpoğlu'na cevap verdi

Fakıbaba, Eyyüpoğlu'na cevap verdi
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Fakıbaba, kendisi hakkında ağır suçlamalar da bulunan Ali Eyyüoğlu'na cevap verdi. Şanlıurfa merkezde bir okulun alçı tavanının çökmesini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ise müteahhit firma sahibi Ali Eyyüoğlu'nu hırsızlıkla suçlayan Fakababa'ya Eyyüpoğlu bu sabah cevap vermişti. Fakababa, az önce Twitter hesabından Ali Eyyüoğlu'na cevap verdi. İşte Fakababa'nın o açıklaması 

Eyyübiye’deki bir okulun çatısının çökmesiyle başlayan tartışma giderek büyüyor. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın yüklenici firmayı eleştirmesine, firma sahibi Ali Eyyüpoğlu’ndan sert yanıt gelmişti. Fakıbaba, kendisine yönelik sözlerin ardından Eyyüpoğlu’na cevap verdi.

Fakıbaba, sosyal medya üzerinden paylaştığı açıklamasında şunları kaydetti:

“Ben haber konusu okulun hangi yüklenici tarafından yapıldığını bilmiyordum. Bir milletvekili olarak milletim adına olayın araştırılmasına destek vererek görevimi yaptım. Bahse konu okulu sizin yaptığınızı açıklamanızdan öğrendim ve hiç de şaşırmadım. Zaten açıklamanızla da işi doğru yapmadığınız anlaşılıyor. Gerek bu okul ve gerekse devletten almış olduğunuz diğer ihaleleriniz de incelendiğinde, yaptığınız hırsızlıklarınızın mahkeme tarafından da teyit edileceğine inanıyorum. Esasen siz ve benzerleriniz bu memleketi yıllardır sömürmekten, fakir fukaranın hakkını gasp etmekten vazgeçin, hala doymadınız mı? Yeter artık! Benim şahıslarla problemim yok. Devleti ve milleti sömürerek haksız yere kazanç elde eden, yaptığı işin hakkını vermeyen zihniyete karşı mücadele etmeye devam edeceğim. Siz ve sizin gibilerin yaptığı usulsüzlüklerin araştırılarak cezalandırılması, size imtiyaz tanıyan bürokratların da hesap vermesi için de tüm Urfalılar adına en kısa zamanda mahkemeye başvuracağım.”

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2021, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195