Title of a News Article

Fakıbaba geç kükredi!

.

Fakıbaba geç kükredi!
banner206

 Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, geç de olsa Şanlıurfa’daki sağlık sorunlarıyla ilgileneceğinin mesajını verirken, vatandaşlar Fakıbaba’ya “Daha önce neredeydin” diye tepki gösterdiler.

Haliliye İlçesinde bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi ile Çocuk Hastanesinin Eyyübiye Devlet Hastanesine taşınırken sesi çıkmayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, bu konunun üzerinden aylar geçtikten sonra vatandaşın sesine kulak verdi. Sağlıkçı olduğu için hazırda bulunan hastanelerin taşınmasına en sert tepki vermesi beklenen ancak bu konuda sessizliğe gömülen Fakıbaba, Twitter’de yaptığı son paylaşımlarda; şunları kaydetti;

“İnsanların Devteşti'den, Karaköprü'den  800 yataklı hastaneye gitmesi çok zor, hele fakir olanlar için taksi parası ödemesi daha da zor. Akparti olarak bu sorunu çözeceğimize yürekten inanıyorum.”

Fakıbaba’nın bu açıklamasının ardından Şanlıurfa’daki sağlık sorunlarının nasıl giderileceği büyük merak konusu oldu. Ayrıca halen boşta olan Haliliye İlçesinde bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi ile Çocuk Hastanesinin yerine ne yapılacağı ise henüz bilinmiyor.

 

“Daha önce neredeydin?”

Öte yandan bazı vatandaşlar, Fakıbaba’nın bu açıklamasına tepki gösterirken, “Fakıbaba daha önce bu hastanelerde taşınırken neredeydi? Belki önceden bir çaba gösterseydi, bugün Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi ile Çocuk Hastanesi için Eyyübiye Devlet Hastanesine gitmemize gerek kalmazdı” dediler.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 09:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhammet Kandemir
Muhammet Kandemir - 7 yıl Önce

Ben burdan bu sitenin sahibine sesleniyorum sen heralde görmüyorsun vatandaş bunu biliyorki ilk günden beri Ahmet eşref fakıbaba hastaneler için canıyla kanıyla çalişiyor ama bazı yandaşlar ne yazıkki göremiyor bunu herkes bilsin ilk günden beri AHMET eşref fakıbaba en çok ilgilenen kişidir saygılar

Şanlıurfa
Şanlıurfa - 7 yıl Önce

Fakıbaba'nın suçlanacağı bir suç yok. Kaldıkı Ak Partinin içinde tek o sevilen başka varmı. Adamı kıskanmayın Adam gibi adamdır.

Emin
Emin - 7 yıl Önce

12 tane milletvekilinin olduğu bir şehirde tüm icraatleri de bu adamdan beklememek lazım

Nadir
Nadir - 7 yıl Önce

Fakıbaba her zaman sahada, asıl siz neredesiniz. Adam gibi adam sayın vekilimiz fakıbaba

ahmet
ahmet - 7 yıl Önce

keşke herkes fakıbaba gibi çalışıp halkına hizmet etse, ona çalışmalarından dolayı çok tşk ediyorum. bir urfalı olarak kendisiyle gurur duyuyorum.

kadir
kadir - 7 yıl Önce

meyve veren ağaç taşlanır. bir urfalı olarak sizi sağlık bakanı olarak görmek istiyoruz.

FAKIBABA DAN RİCAM
FAKIBABA DAN RİCAM - 7 yıl Önce

Sn. Vekilim, Sn. Başkanım lütfen Allah aşkına bu sese kulak verin. Eski OSM hastanesini Mehmet Akif İnan Hastanesi ek binası yapılması büyük bir hatadır. Çünkü 500 Yataklı hastane zaten fiziki kapasite olarak yeterlidir. Hatta bu hastanede öylesine lüzumsuz yerler var ki buralar değerlendirilse şayet hastane değil 500 yataklı belki de 750 yatağa çıkar. Nasıl mı Mutfak, Yemekhane vs.vs. yerler hastanenin çatı katına taşınıp bu ve buna benzer yerler değerlendirilirse mükemmel olur. Eski Osm’yi de Çocuk Hastalıkları ve Kadın Doğum ek binası olmalıdır. Hem şehrin bütün semtlerine de eşit mesafede bu sorun ancak bu şekilde çözülür. Aksi halde madem hastaneyi eyyubiye ye taşıdınız. O zaman ulaşım sorununu çözün bakalım.

ibrahim
ibrahim - 7 yıl Önce

Hastaneye özel servis araclari olsun belsan hastaneye gidenler icin ayri bi hat olustursun sadece hastaneye calissin ucretsiz olsun bi öneri


SIRADAKİ HABER

banner195

banner142