Title of a News Article

Fakıbaba’dan haklı eleştiri…

.

Fakıbaba’dan haklı eleştiri…
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Doğu ve Güneydoğu bölgelerine yönelik 22 ili kapsayan ‘Ekonomik Yatırım Paketi’ne değinerek, “Devlet her ile 10 fabrika yapacak. Adıyaman’ın nüfusu 600 Bin, Şanlıurfa’nın nüfusu 2 Milyondur, bu nedenle her iki ili eşit tutmak haksızlık olur. Bu yatırım nüfusa göre ayarlanmalıdır” dedi.

 

İBRAHİM HALİL ŞEKER

Şanlıurfa Sanayi ve İş Adamları Derneği, kentteki iş adamları ile buluştu. Dedeman Oteli’nde düzenlenen programa Şanlıurfa Milletvekillerinden Mehmet Ali Cevher, Ahmet Eşref Fakıbaba, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Çakmaklı, TKDK İl Koordinatörü Sadık Yetim, Şanlıurfa OSB Müdürü Oktay Yaşar ve iş adamları katıldı. Toplantıda, Şanlıurfa tarımı, OSB’deki yatırımlar ve iş adamlarının sorunları konuşuldu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, böyle bir programda bulunmasından dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, her zaman iş adamlarının yaşamış olduğu sıkıntıların takipçisi olacaklarını söyledi.

Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba da, Başbakan Binali Yıldırım tarafından  açıklanan Doğu ve Güneydoğu bölgelerine yönelik 22 ili kapsayan yeni ekonomik kalkınma paketine değinerek, “Devlet buralarda fabrikalar yapacak. Ancak nüfusu 600 Bin olan Adıyaman’da da 10 fabrika yapılacak,  nüfusu 2 Milyon olan Şanlıurfa’da da 10 fabrika yapılacak. Bu bir haksızlık olacak, bunun nüfus potansiyele göre ayarlanması gerekir. Biz milletvekilleri olarak bununla ilgili görüşlerimizi bildireceğiz, raporlarımızı sunacağız” dedi.

Konuşmaların ardından iş adamlarının yaşamış olduğu sıkıntılar dinlendi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 14:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
GERÇEK URFALI
GERÇEK URFALI - 8 yıl Önce

ANCAK KONUŞAN SAYIN FAKIBABADIR ,DİĞER VEKİLLERİMİZE DE konuşsun diye ALLAHA dua edeceğim .hak olan için çabalayın boş kişiler için zamanınızı harcamayın sayın vekiller iş istiyoruz iş ekmek lazım bizlere boş laflardan bıktık vakit boşa gitmesin .

murat
murat - 8 yıl Önce

sayın fakıbaba lütfen bu sanayi meselesini çözün ancak bu işi siz çözersiniz..ayrıca konu şanlıurfa olunca herkesten çok koşturuyorsunuz size canı gönülden tşk ediyorum..

murat
murat - 8 yıl Önce

reis bm lere nasıl ayar verdi eskiden abdnin önünde el pençe olan bir türkiye vardı şimdi recep tayyip erdoğan öncülüğünde bir türkiye var şimdi abd önümüzde el pençe divan tşk reis Allah uzun ömürler versin

SIRADAKİ HABER

banner195