Title of a News Article

Faruk Çelik'ten ilginç cevap!

.

Faruk Çelik'ten ilginç cevap!
banner206

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, et fiyatlarının artıp atmayacağına ilişkin soruya ''Henüz çocuk doğmamış'' dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik,  şap hastalığından dolayı et fiyatlarının artıp atmayacağına ilişkin soruya ilginç bir benzetme ile cevap verdi.

Bakan Çelik şöyle yanıtladı:

"Henüz çocuk doğmamış. Şimdi bunu konuşarak piyasada gereksiz bir algı oluşturmayı doğru bulmuyorum. Böyle bir sorun söz konusu değil. Gerek hayvan sayısı, gerek geneli itibarıyla hayvan sağlığı açısından bir sorun yok, karantina bölgeleri de belli. Orada da bütün teşkilatımız çok yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Şu anda etle ilgili bahsettiğiniz sıkıntı söz konusu değil."

Küçükbaş ve büyükbaş hayvancılık ile ilgili verdikleri destekler olduğunu hatırlatan Çelik, "Bu uygulama, 'Söz konusu destekleri acaba daha verimli hale dönüştürebilir miyiz' sorusuna katkı sağlıyor. Dolayısıyla bu görüşmeler boş bir telefon trafiği değil, bu trafiğin yaptırımlara dönüştüğünü önümüzdeki süreç içerisinde göreceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195