Title of a News Article

Faruk Çelik, Urfalılara çağrıda bulundu

Faruk Çelik, Urfalılara çağrıda bulundu
banner206

Şanlıurfa eski Milletvekili ve Eski Bakan Faruk Çelik, yardım talebinde bulunan bir aileye maddi destekte bulunulması için Urfalılara çağrıda bulundu. İki Belediye başkanı Çelik'in çağrısına hemen yanıt verdiler. Mağdur aileye destek sağlandı.
Şanlıurfa'da yaşayan ve maddi imkansızlıktan dolayı ailesiyle zor günler geçiren Muhammed Furkan, sosyal yardım kuruluşu AHBAP'ın Genel Başkanı Ünlü Sanatçı Haluk Levent'ten sosyal medya hesabı üzerinden kendilerine yardım yapılması talebinde bulundu.
Sosyal medya hesabından Haluk Levent ve AHBAP'ı etiketleyen Furkan, "Eşim 3 ay önce doğum yaptı ve işsizim bebeğimin bez masraflarını karşılayamıyorum ödeyemediğim kiralarım var zor durumdayız hiç bir kurumdan yardım almadık alamıyoruz Haluk bey ve ekibine sesleniyorum lütfen aileme yardım eder misiniz?" çağrısında bulundu.
Bu çağrıya kulak veren Haluk Levent, AHBAP Şanlıurfa görevlilerinden aileye sahip çıkılması için çalışmaların başlatılmasını istedi.
Yardım talebine Şanlıurfa eski Milletvekili ve eski Bakan Faruk Çelik de sessiz kalmadı. Sosyal medyadan Urfalılara çağrıda bulunan Çelik, "Haydi Urfa!Sıradan bir talebin buraya taşınması sizlere yakışmaz yoksa biz ta Bursadan çözeriz ha!! Şanlıurfa Muhammed’e sahip çık" ifadelerine yer verdi.
Eski Bakan Çelik'in Urfalılara seslenmesinin ardından Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, maddi sıkıntı yaşayan aileye gerekli yardımın yapılacağını belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2020, 18:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195