Title of a News Article

Faruk Çelik’i öldüreceklerdi!

.

Faruk Çelik’i öldüreceklerdi!
banner206
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki geri püskürtülen darbe girişiminde Şanlıurfa Milletvekili, Bakan Faruk Çelik’e de suikast planı düzenlendiği ortaya çıktı.

 

İBRAHİM HALİL ŞEKER

Cuma akşamı TSK bünyesindeki FETÖ’cü askerler tarafından gerçekleştirilen ‘Darbe Girişimi’ ile ilgili kan donduran detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Darbeci askerlerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’e yönelik de suikast planı düzenledikleri ortaya çıktı. Darbeci iki askerin, ortaya çıkan Whatsapp yazışmalarında; ağabey olarak tanımladıkları FETO’cuların Bakan Faruk Çelik’i öldürmek için talimat verdiği belirtiliyor. Yazışmalarda, Bakan Çelik’in yerini öğrendiklerini ve korumalardan 3 tanesinin kendilerinden olduğu kaydediliyor. Darbenin başarıya ulaşamamasından dolayı Bakan Çelik’e yönelik tertip edilen suikast da boşa çıkmış oldu.

Bu arada yazışmalarda; ‘Darbe Girişimi’nin başarıya ulaşması ve suikastın da gerçekleşmesi durumunda yazışma yapan askerlerden birinin Bakan Faruk Çelik’in koltuğuna geçeceği belirtiliyor. 

İŞTE O YAZIŞMA...

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2016, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195