Title of a News Article

Fatih Bucak evlendi

.

Fatih Bucak evlendi
banner206
 Burcu Çetinkaya geçen seçimlerde bağımsız aday olan Fatih Mehmet Bucak ile Şanlıurfa’da sürpriz bir şekilde nikah kıydı! Ünlü rallici aşklarının geçen yıl başladığını açıkladı.

Şanlıurfa'ya Yüksek Lisans yapmak için giden ünlü rallicinin, haziran seçimlerinde Şanlıurfa’dan bağımsız milletvekili adayı olan Fatih Mehmet Bucak’la evlendiği ortaya çıktı.

Hürriyet'in haberine göre, Yüksek lisansını Harran Üniversitesi’nde tamamlamak üzere 1,5 yıl önce Şanlıurfa’ya yerleşen Burcu Çetinkaya, hayatının aşkını da orada buldu.

7 ay önce bir arkadaşı vasıtasıyla Fatih Mehmet Bucak’la tanışan Çetinkaya, sürpriz şekilde evlilik kararı aldı. Çetinkaya ve Bucak, geçtiğimiz haziran ayında aile arasında düzenlenen sade bir törenle nikâh masasına oturdu.

 

RÖPORTAJ YAPMIŞTI

Mehmet Fatih Bucak, Adalet Partisi’nde milletvekilliği yapan merhum Mehmet Celal Bucak’ın oğlu. 1968, Siverek doğumlu olan Bucak, ekonomist ve aynı zamanda Urfa’nın önde gelen işadamlarından biri.

Geçmişte iki dönem Şanlıurfa’yı TBMM’de temsil eden babasının izinden giden Mehmet Fatih Bucak, haziran seçimlerinde Şanlıurfa’dan bağımsız milletvekili adayı olmuştu. Seçimler öncesinde Türkiye gazetesi için milletvekili adaylarıyla görüşen Burcu Çetinkaya, Mehmet Fatih Bucak’la da röportaj yapmıştı.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda yarışan Burcu Çetinkaya, bayanlar kategorisinde lider durumda.

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2015, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195