Title of a News Article

Fatma Şahin bakın ne paylaştı!

Fatma Şahin bakın ne paylaştı!
banner206
Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin'in Cumhurbaşkanlığına yazdığı dilekçe Urfa'da olay oldu. Üstüne üstün Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ise ortalığı daha da çok karıştıracağa benziyor.

Uzaklarda arama deyip duruyoruz ama benim ki de tam uzaklarda arama pozu olmuş' diyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin bu sözleri paylaştığı fotoğrafın altına not düştü.

Her anlamıyla Urfa'nın kültürüne tarihine deyim yerindeyse göz diken Antepliler, bu kez Kocaman iki ilçeye göz dikti. Birecik Ve Halfeti gibi önemli Şanlıurfa'nın iki ilçesinin Antep'e bağlanmasını skandal bir dille Cumhurbaşkanlığına dilekçe vererek ifade eden Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin, Urfa'da kamuoyunun sert eleştirilerine maruz kaldı. 

Fatma Şahin ise, instagram hesabından dürbünle kelaynakları izlediği anda çekilen bir pozunu paylaşarak ateşe körükle gitti. Fotoğrafın altına yazdığı cümlelerdeki anlamlar ise manidar. 

Şanlıurfa kamuoyunda tepkilere neden olan bu olaya ilk açıklamalar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek ve MHP Urfa Milletvekili İbrahim Özyavuz'dan geldi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2018, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195