Title of a News Article

Fatma Şahin'in twiti Urfalıları kızdırdı!

Fatma Şahin'in twiti Urfalıları kızdırdı!
banner206
Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin, dün bir skandala imza atmıştı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in de sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar Urfalıları fazlasıyla öfkelendirdi.

"#Şanlıurfa'nın #Gaziantep'e sınır ilçesi, #Fırat kıyısındaki Halfeti'yi duymayanınız yoktur. Muhteşem bir doğaya sahip.  Aynı zamanda Türkiye'nin tescilli sakin şehirlerinden (Slow City) biri. #Rumkale ve #Halfeti aynı anda ziyaret edilebilecek muhteşem güzellikler." Diyerek kısa bir video twitter hesabından yayınlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Urfalıların deyim yerindeyse saldırısın uğradı.

Halfeti içerikli video, Şanlıurfalıları çok kızdırmış olmalı ki, atılan twitin altında bulunan yorumların hepsi olumsuz. Birecik Ve Halfeti Şanlıurfa'nın güzide iki ilçesidir diyen Urfalılar, fıstığa göz diktikleri yetmezmiş gibi ilçelerimize de göz diktiler mesajlarını Şahin'e ilettiler. 

Fıstık, Lahmacun, tırnaklı ekmek gibi Urfa yöresine ait lezzetlerden nemalanarak aldıkları yetmezmiş gibi koskocaman ilçelerimizi almaya cürret eden bir topluluk ile karşı karşıyayız diyen Urfalı vatandaşlar, Urfa Antep iki güzel kardeş komşu memlekettir. Fazla söze gerek yok, Birecik ve Halfeti Urfanındır ifadelerini kullandılar. 
























Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2018, 09:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Siverek
Siverek - 6 yıl Önce

Siverek de diyarbakırın mı oluyor bu hesaba.ne gereksiz tartışmalar.sınırlar misak ı milli ile belirlenmiş herkes otursun oturdugu yerde memleketın daha önemli sorunlarıyla ugraşalım saygılar.

SIRADAKİ HABER

banner195