Title of a News Article

Ferhat Şelli ile ilgili flaş karar...

.

Ferhat Şelli ile ilgili flaş karar...
banner206

Şanlıurfalı eski Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından ihraç edildi.

 

UĞUR BUDAK

15 Temmuz’daki ‘Darbe Girişimi’nin ardından FETÖ Terör Örgütüne yönelik operasyonlarda ihraçlar tüm hızıyla devam ederken, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Bağlı, İlgili Kuruluşlarda 733 kişinin ihraç edildiği bildirildi. Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’in bakanlığını yaptığı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında daha önce açığa alınan Urfalı eski Müşteşar Yardımcısı Ferhat Şelli’nin de ihraç edilenler arasında yer aldığı görüldü.

 

Ferhat Şelli kimdir?

1971 Şanlıurfa doğumlu olan Dr. Ferhat Şelli, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu. Yüksek Lisansını aynı üniversitede Tarımsal İşletmeler; doktorasını da Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde Tarıma Dayalı Sanayinin Ekonomik Yapısı, Finansmanı ve Sorunları üzerine yapan Şelli, 2003-2006 yılları arasında GAP İdaresi Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2006 yılından 2014 yılına kadar Tarım Bakanlığı'nda Müsteşar Yardımcılığı görevini yürüten Şelli, Şeker Kurumu Başkan Vekilliği, Şeker Kurulu Üyeliği ve TİGEM Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de yürütüyordu. Daha sonra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında müşavir olarak görev yapan Şelli, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından açığa alınmıştı. Şelli, son olarak yayınlanan KHK ile bakanlıktan ihraç edildi.

Bu arada 2011 yılında yapılan genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Şelli, temayül yoklamasında en fazla oyu almasına rağmen listede yer almamıştı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2016, 13:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali
Ali - 8 yıl Önce

Yağmur nereye tarla oraya götürürsen sonu bu olur.

Hemmo Gollo
Hemmo Gollo - 8 yıl Önce

The End...

SIRADAKİ HABER

banner195